Principal » general » Zyb reduce consumatorii

Zyb reduce consumatorii

general : Zyb reduce consumatorii

În aprilie, am scris o piesă intitulată Backup și sincronizați contactele, fotografiile, SMS-urile și calendarul cu ZYB.

Din păcate, Zyb a lăsat mulți abonați cu gust proastă în gură. Iată povestea.

Aveam nevoie de sincronizarea contactelor mele cu un dispozitiv pe care îl testez, așa că am conectat contul meu Zyb acum două zile pentru a trimite setările de sincronizare Zyb la telefon prin SMS.

Primul lucru pe care l-am observat la logare a fost că contul meu citea "Setați locația", deși am înregistrat toate detaliile mele, inclusiv selectarea Nigeriei ca țară înapoi.

Când am făcut clic pentru a stabili locația mea, presto! - în loc de lista extinsă de peste 100 de țări care fuseseră acolo de ani de zile, am întâlnit o listă foarte concisă a unei mii de țări. Majoritatea țărilor, care fuseseră deja pe listă, fuseseră întrerupte.

Partea proastă este că nu am primit nicio notificare de la Zyb că își tăia serviciile. Cu toate acestea, Zyb a trimis în mod regulat semne de reamintire că nu mi-am sincronizat contactele, deci este clar că ei au capacitatea de a notifica utilizatorilor o schimbare de această amploare. Poate că au trimis notificarea, dar s-au pierdut în tranzit?

Oricum, am descoperit deodată că am fost tăiat. Deci, aici sunt 492 de persoane din contul meu Zyb și nu le pot sincroniza deloc cu nici un dispozitiv.

Aceasta nu este modalitatea de a oferi servicii. O degetul mare spre Zyb pe asta. O da; și la revedere.

Recomandat
Lasă Un Comentariu