Principal » general » Zoom Mobile (fostă Reltel) Nigeria închide rețeaua

Zoom Mobile (fostă Reltel) Nigeria închide rețeaua

general : Zoom Mobile (fostă Reltel) Nigeria închide rețeaua


Rangurile operatorilor CDMA din Nigeria continuă să fie decimați an după an. Nu este o veste că rețelele CDMA se străduiesc să păstreze capul peste apă de ani de zile.

Unul câte unul, ei au dat drumul forțelor invadatoare ale tehnologiei GSM. Ca atare, știrile lui Zoom Mobile de a-și închide comutatoarele în întreaga țară nu sunt o surpriză. Întrebarea a fost: Cât timp ar putea să reziste?

Problemele legate de operațiunile CDMA din Nigeria au fost clare de ani de zile. Ei includ:

1. Operatorii erau în mare parte jucători mici, cu o acoperire limitată

2. Modelul inițial de afaceri a fost un domeniu redus și mari marje, ceea ce a dus la produse și servicii scumpe

3. Probleme de infrastructură - lipsa alimentării cu energie electrică, taxe mari etc.

4. Cele mai recente telefoane mobile și dispozitive sunt în mare parte disponibile pe rețelele GSM, în timp ce operatorii CDMA vând în mare măsură un echipament depășit

5. Flexibilitatea capacității de a schimba SIM-urile între dispozitivele GSM oferite a fost în mare măsură indisponibilă utilizatorilor CDMA

6. Dispozitivele CDMA erau adesea mai scumpe decât dispozitivele GSM echivalente

S-ar putea să fi existat și alte chestiuni de la caz la caz, dar punctele de mai sus au fost eliminate de la bordul operatorilor CDMA din țară.

Zoom Mobile declară că vânează noi investitori pentru a-și învia compania. Le doresc noroc cu asta. Este un mediu dificil pentru cineva să opereze. O economie în care angajatorii de vârf ai națiunii - în acest caz băncile - sunt să-și lichideze personalul în bătaie, este unul nebun.

Recomandat
Lasă Un Comentariu