Principal » general » Zain oferă internet gratuit până pe 15 martie

Zain oferă internet gratuit până pe 15 martie

general : Zain oferă internet gratuit până pe 15 martie

Zain Nigeria este în știri multe în aceste zile. Operatorul de telefonie mobilă oferă nigerienilor navigare gratuită și nelimitată prin intermediul pachetelor de date (GPRS / EDGE / 3G / HSDPA) în rețeaua sa.

O mișcare mare în opinia noastră aici, la mobilitatea Nigeria. Ceea ce risipește puțin este acoperirea slabă a 3G în prezent. Se pare ciudat că a fost nevoie de Zain atât de mult să lanseze 3G / HSDPA și apoi acoperirea este așa, atât de scandaloasă.

Ca atare, mulți sunt lăsați cu GPRS bun vechi, înfiorător-crawly. Ați lovit un buton și vă uitați la ecran timp de 45 de secunde până la 3 minute înainte de încărcarea următoarei pagini. Nu; Nu vorbesc despre GPRS pe laptop sau pe desktop, ci pe un browser decent al telefonului. Și asta este în Lagos, nu în Kutuwenji.

Desigur, așteptăm cu nerăbdare o acoperire 3G mai largă, în special în zonele economice de bază cum ar fi lagos și Abuja. Apoi, Zain ar fi sosit cu adevărat pe scena internetului mobil.

Aveți nevoie de o pauză de la facturile de internet în acest moment? Luați un SIM Zain, trimiteți SMS în format "internet sonyericsson P910i" la 232, salvați setările trimise prin SMS și începeți să navigați.

În plus față de navigarea pe telefon, dacă telefonul are un modem încorporat, îl puteți utiliza cu PC-ul. Alternativ, puteți schimba unele modificări pentru un modem USB la cel mai apropiat centru Zain.

Recomandat
Lasă Un Comentariu