Principal » general » Zain Lunar Acces nelimitat la Internet

Zain Lunar Acces nelimitat la Internet

general : Zain Lunar Acces nelimitat la Internet

Zain oferă acum un plan lunar nelimitat de acces la internet pentru birouri și case. Numit Plan Zain Premium, nu există limită de date lunare pentru acest serviciu, similar cu ceea ce oferă rețelele CDMA precum Starcomms. În cele din urmă, o rețea GSM merge până la placa " nelimitat ".

Pachetul costă N15, 000 pe lună. tot ce trebuie sa faceti este sa incarcati timpul de emisie N15, 000 si apoi apelati * 141 * 712 * 5 # pentru a activa planul. Odată activat, abonatul are acces la internet nelimitat timp de o lună.

Viteza și performanța depind de locație, deoarece Zain 3G este foarte limitat în prezent. Însă în afara acoperire 3G, abonații vor putea naviga prin EDGE (viteză teoretică maximă 180-240 kbps) sau GPRS (viteză maximă teoretică de 70 kbps).

Aceasta este o mișcare bună a lui Zain. Acum, dacă experiența este ceva de trecut, ar trebui să ne așteptăm ca ceilalți să copieze și să se alăture grupului nelimitat de bandă. Ceea ce nu este deloc rău. Consumatorul câștigă!

Ahem! Între timp, sperăm că băieții de la Zain lucrează la furnizarea de acoperire 3G mai largă. Acesta este anul 2009, băieți, iar GPRS crawlează uciderea ... încet ...

Recomandat
Lasă Un Comentariu