Principal » general » Zain Mobile Internet și 3G

Zain Mobile Internet și 3G

general : Zain Mobile Internet și 3G

Toți cei de la birou ne-au renunțat la internetul mobil Zain. Nu suntem foarte entuziasmați de politica lui Zain de limitare a accesului 3G numai la abonați abonați.

Știm că mulți utilizatori de internet mobil se simt la fel. Oricum, nu am atins internetul mobil Zain în câteva luni, dar acest lucru nu ne va împiedica să revedem acest subiect și să îi întrebăm pe actualii utilizatori de internet mobil Zain dacă Zain a revizuit respectiva politică.

Știm că Zain are cel puțin un pachet de buzunar prietenos care le-a ajutat să mențină niște clienți pe planurile lor de internet mobil, în ciuda politicii 3G restricționate. Dar unii dintre noi sunt fraierii vitezei. Activitățile noastre necesită un nivel minim de viteză. Și nu a existat nici un fel pe pământ că am fost de gând să semneze un contract doar pentru că atunci când alternativele au fost disponibile . Deci, l-am lansat pe telefonul mobil Zain de luni de zile. Dar suntem noi.

Una dintre atracțiile planului prietenos al lui Zain (gândim acum la Zain Lite, care costă N1, 000 lunar) este că este convenabil doar dacă tot ce aveți nevoie este ceva de utilizat pentru navigarea prin e-mail și lumină pe telefon. În prezent, un singur alt operator, Etisalat, oferă un plan de potrivire.

Pagina oficială a portalului Zain Mobile Internet oferă impresia generală că restricția privind 3G nu există.

Dacă sunteți în Zain prepaid, aveți acces la 3G sau încă sunteți limitat la GPRS și EDGE? Spune-ne.

Recomandat
Lasă Un Comentariu