Principal » general » Zain Joli: Bad News pentru abonații de pachete de Internet

Zain Joli: Bad News pentru abonații de pachete de Internet

general : Zain Joli: Bad News pentru abonații de pachete de Internet

Zain Nigeria a făcut multe zgomote despre noile sale pachete "Joli" în ultimele zile. Privind tarifele Joli, este clar că abonații de voce obțin o înțelegere mai bună prin migrarea de la vechile pachete la cele noi.

Cu toate acestea, dacă sunteți în prezent abonat la un plan de pachete de internet, vă recomandăm să stați departe de codurile de migrare Joli pentru moment. Migrarea la Joli de-activează / anulează orice planuri existente de pachete de internet pe care vi s-ar putea să vă abonați. Fără notificare. Da; orice ați plătit pentru pachetul de pachete este dispărut. Dar asta nu este tot.

Deoarece pachetul este anulat acum, dacă aveți timp de antenă disponibil, linia dvs. continuă să vă conectați, consumând timpul de difuzare fără să fiți conștienți de acest lucru.

În cele din urmă, pachetele de Internet nu pot fi activate pe platforma Jolli. Abonatii Joli se pot bucura doar de internetul de plata la 15 kobo per kb. Ei bine, cel puțin până când Zain sortează cum să terminăm.

Rău. Foarte rău.

Notă de precauție dacă alegeți să migrați la pachetul Joli: Deși este posibil să încercați să comutați pentru a vă bucura de rate mai scăzute de apel, rețineți că în prezent nu există nicio modalitate de a vă întoarce, dacă nu sunteți mulțumit (ă). Migrarea este în prezent pe o bază fără renunțare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu