Principal » general » Zain Data lucrează la telefoane pentru Web și e-mail

Zain Data lucrează la telefoane pentru Web și e-mail

general : Zain Data lucrează la telefoane pentru Web și e-mail

În timpul unei vizite recente la un centru Zain din apropiere, mi sa spus că folosirea datelor Zain (GPRS / EDGE / 3G) pe comunicatorul meu Nokia E90 mă va limita doar la WAP. Implicația este că nu aș putea verifica e-mailurile mele utilizând un client de mail, de exemplu.

Apoi a sunat nebun și încă mai are - mai ales acum când m-am mulțumit că au fost fie blufați pentru a-și vinde modemurile USB, fie că erau ignoranți.

Ieri, am încercat lucrurile pentru mine și am navigat cu succes pe web pe telefonul meu Sony Ericsson T650i. T650i este compatibil cu tehnologia 3G, dar Zain 3G nu a fost niciodată în vizor, așa că a trebuit să mă mulțumesc pentru GPRS înfricoșător (și băiat, a făcut-o cu crawlere!)

Navigarea pe MobilityNigeria.com prin conexiunea GPRS a lui Zain

După ce mi-am dat seama că a funcționat coinnecția, am deschis clientul de e-mail încorporat al T650i, l-am configurat să utilizez punctul de acces al lui Zain și, după câteva clipe, am fost conectat și am descărcat mesaje noi pe telefonul meu.

Conectat la serverul meu de poștă electronică și primesc e-mailuri prin conexiunea GPRS a lui Zain

Doar pentru distracție, mai târziu, am lansat SIM-ul în comunicatorul Nokia E90 și am navigat cu succes și conectat la serverul meu de e-mail.

Din nou, am folosit T650i (conectat prin cablu USB) ca modem pentru a naviga pe web pe PC. Dar băiete, a fost o mulțime! Iată o imagine a conexiunii:

Fac ceva în neregulă sau am uitat Zain să pună în aplicare restricțiile din politica lor?

Recomandat
Lasă Un Comentariu