Principal » general » Z3 - Zain 3G - Numai pentru planurile post-platite?

Z3 - Zain 3G - Numai pentru planurile post-platite?

general : Z3 - Zain 3G - Numai pentru planurile post-platite?

Există un subiect de discuție la Nairaland, focalizat pe Z3, serviciul Zain 3G. În esență, serviciul Z3 este limitat oficial la planurile post-plătite (contract), deși se pare că unele foarte puține linii necontractante sunt capabile să le acceseze (o problemă de sistem?).

În plus, dacă ceea ce afișează originalul este adevărat, acoperirea Z3 este mai amplă decât am presupus, dar majoritatea abonaților Zain nu pot accesa acest lucru doar pentru că serviciul nu este activat pe SIM-urile lor.

Nu sunt în stare să confirm acest lucru imediat, dar voi găsi că vânez adevărul acestei chestiuni. M-am tinut in linia mea Zain cu atat mai mult timp in speranta ca 3G va aparea in poza in curand. Dacă acest bit de știri este adevărat, aș putea înlocui SIM-ul cu unul din altă rețea.

La fel de mult cum m-am împiedicat de la o altă schimbare de linie, nu mă simt încântată să nu am acces la 3G pentru mult timp.

Oricine are aici acces la un oficial al lui Zain în ceea ce știe?


Actualizare: 20 august 2009
Dayo și cu mine am fost la un magazin Zain să ne întrebăm despre serviciul 3G. Am reușit să confirmăm faptul că politica oficială a lui Zain Nigeria este că serviciul 3G este disponibil numai pe linii postpaid și pe linii de date numai.

În timp ce oficialul cu care am vorbit a făcut tot ce mi-a făcut pentru a mă convinge să migrez la un pachet de contract, pur și simplu nu o voi face. Un contract GSM este întotdeauna o idee proastă.

Am cumpărat o cartelă de date doar pentru a testa afirmația oficialului că Zain 3G este prezent în zona mea. Cred că nu este.

De asemenea, citiți: Manualul utilizatorului de smartphone a evoluat

Nici unul dintre cei de mai sus nu a surprins pe Dayo, scepticul etern. Pe mine? Nu-mi pasă deloc.


Recomandat
Lasă Un Comentariu