Principal » general » YouTube Music în curând pentru a permite ascultarea offline

YouTube Music în curând pentru a permite ascultarea offline

general : YouTube Music în curând pentru a permite ascultarea offline

Google a anunțat recent un upgrade major pentru YouTube Music. Acum, utilizatorii vor putea descărca melodii, albume și liste de redare pentru ascultare offline. Nu este prima dată când utilizatorii pot descărca muzică pe YouTube Music. Anterior, utilizatorii puteau descărca muzică prin intermediul funcției mixtape offline. Acest lucru a fost creat automat pe baza istoricului dvs. de ascultare, ceea ce înseamnă că aveați un control redus asupra a ceea ce ați descărcat.

Salvarea melodiilor pentru ascultarea offline este mult mai ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți pictograma de meniu de lângă o melodie, un album sau un playlist, apoi să apăsați pe Save offline. Veți primi o notificare care vă întreabă dacă doriți să salvați videoclipul sau sunetul. Dacă doriți să salvați videoclipul, puteți alege între SD și HD. În iOS, glisați ușor spre stânga piesa, albumul sau lista de redare, apoi apăsați pe butonul offline. Apoi, pentru a accesa muzica offline, apăsați pe fotografia de profil și apăsați butonul offline.

Aceasta este o caracteristică excelentă, deoarece face să ascultați muzică offline și mai convenabil. Cu toate acestea, această caracteristică ar fi trebuit inclusă până acum. Google a confirmat faptul că Muzică Google Play ar fi îmbinat cu YouTube Music cu ceva timp în urmă. Cu toate acestea, nu este clar când se vor combina cele două servicii. Dar, apoi, această mișcare sugerează că Google lucrează pentru a face experiența la fel în ambele servicii înainte ca fuzionarea să aibă loc.

Are sens să combine ambele servicii. Abonarea la unul vă oferă automat un abonament la celălalt și combinarea acestora va face pur și simplu lucrurile mult mai ușor pentru alți utilizatori. De asemenea, nu este sigur încă cum va fi gestionată fuziunea. Este posibil ca Google Music să absoarbă pur și simplu YouTube Music, sau ar putea fi invers. De asemenea, este posibil ca un serviciu complet nou să fie creat pentru a găzdui caracteristicile ambelor servicii.

De asemenea, citiți: SystemSpecs anunță Remita Mobile App în beta

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu