Principal » general » Telefonul dvs. nu este mobil dacă este conectat într-un zid

Telefonul dvs. nu este mobil dacă este conectat într-un zid

general : Telefonul dvs. nu este mobil dacă este conectat într-un zid

Campania media a Motorola despre performanța bateriei RAZR MAXX surprinde simțurile mele. O linie cheie spune: "Telefonul dvs. nu este mobil dacă este conectat în perete". Superb! Motorola a stabilit ritmul pentru performanța bateriei pe smartphone-urile Android în ultima vreme. Uitați de iPhone. Uitați de gama Samsung Galaxy (inclusiv S III și Nota II). Dispozitivele respective sunt bune cu durata de viață a bateriei, însă Motorola face cel mai bine acum când vine vorba de păstrarea și continuarea unui smartphone.

Este o viziune obișnuită pentru a vedea oamenii purtând încărcătoare de telefon în jurul lor cu ei. Unul la domiciliu, unul în mașină, altul în birou și, eventual, un încărcător portabil. Ideea este să ne păstrăm telefonul smartphone-urile super în timpul zilei. M-am urât mereu să suport un telefon prin toată ziua. Îmi urăsc cel mai mult când am o zi plină și în jur.

Standarde

Știți cum 8 megapixeli par să fi devenit noul standard pentru dispozitivele emblematice. Știți cum afișajele de 4 inchi plus reprezintă noul standard pentru dispozitivele emblematice. Deși nu există de obicei consens formal, standardele sunt adoptate atunci când un producător împinge granițele. Asta face ceea ce face concurența. De aceea sper ca si alti producatori vor raspunde noii motoare Motorola pentru a produce telefoane inteligente cu o viata superba a bateriei. Producătorul american a realizat, în cea mai mare parte, acest lucru prin montarea celor mai noi modele cu baterii de peste 3.000 mAh. Rețineți, de asemenea, că, în ciuda ratingurilor de putere imense, dispozitivele RAZR MAXX sunt încă foarte subțiri și înclinate.

De asemenea, citiți: Iată cum puteți obține Android M Launcher pe dispozitivul dvs. Android

Până în prezent, niciunul dintre marii jucători nu arăta că ar fi luat mîna. În opinia mea, dispozitivele emblematice cum ar fi Samsung Galaxy S III, Nokia Lumia 920, Apple iPhone 5 și HTC One X + ar trebui să împacheteze un minim de 3.000 mAh baterie de rating. Orice mai puțin de 3000 mAh într-un smartphone emblematic nu va face. Standardul a fost setat. Dacă Motorola poate pune o baterie de 3.000 mAh în smartphone-urile lor, ce oprește pe ceilalți să o facă?

Să sperăm că anul 2013 va fi anul în care vom vedea o viață extraordinară a bateriei, pe care am dorit-o cu toții, pe platformele emblematice ale sistemului nostru de smartphone-uri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu