Principal » general » - Te-ai întors la Belle ... în 2013!

- Te-ai întors la Belle ... în 2013!

general : - Te-ai întors la Belle ... în 2013!

Știu că este mai mult în vogă să transporți un Samsung Galaxy S III sau Nota II, HTC One X sau X +, Apple iPhone 5, Lumia 920 și altele asemenea în zilele noastre. Îmi amintesc de faptul că am făcut ceva despre Nokia 808 PureView acum o săptămână sau două, iar cineva a răspuns: "Cum reușești să-l folosești?" Errrr ... Eu doar fac.

Astăzi, am fost de testare Tweeties, o aplicație de Twitter terță parte pe PureView și a menționat-o. Aici a fost un răspuns clasic de la un bun prieten și de mult timp mobilista, Sola:

@mister_mobility acest om .. te-ai întors la acest belle ... în 2013!

- Olusola Osibeluwo (@belushibreezy) 12 ianuarie 2013

Fac Twitter, Facebook, WhatsApp, e-mail, navigare pe Internet, SMS și, în cele din urmă, efectuați apeluri. Practic, acestea sunt ceea ce face marea majoritate a proprietarilor de smartphone-uri cu telefoanele lor. Apoi, există mult mai multe - LinkedIn, Hărți & Navigație, minunat audio și video, fotografii și înregistrare video super uber, Calendar, Note, Aplicații Office, Aplicații biblice, Vreme, YouTube, printre alții.

Nu arunca numere de aplicație la mine; Am nevoile mele întâlnite. Nu-mi spuneți despre pierderea imensă a cotei de piață; Nu am fost niciodată una care ar avea o problemă de a ieși din mulțime. De performanță înțelept, este încă un campion. Oh, și Harry continuă să vorbească despre a trebuia să instaleze manual Belle OS pentru folosirea internetului, dar gluma a fost pe el. Nu sunt sigur care ultimul secol a folosit unul, dar când mi-am pus SIM-ul în Pureview, setările apar automat și sunt bine să plec. NICIODATĂ nu trebuie să configurez manual. Sper că Harry citește asta

Recomandat
Lasă Un Comentariu