Principal » general » Aveți nevoie de bandă largă pentru a vă bucura de Windows Phone

Aveți nevoie de bandă largă pentru a vă bucura de Windows Phone

general : Aveți nevoie de bandă largă pentru a vă bucura de Windows Phone

Mi-ai citit gândurile despre limitările Windows Phone, precum și comentariile mele despre sistemul de operare și despre telefoanele care rulează. Windows Phone este într-adevăr un sistem de operare fluid, chiar și pe un hardware inferior, de exemplu Nokia Lumia 610. Aici vorbim despre procesoarele de 800 MHz și 256 MB RAM. Jur că funcționează bine.

Cel puțin, funcționează bine atâta timp cât nu am nevoie de sarcini legate de internet, cum ar fi navigarea pe Internet, chat pe WhatsApp sau folosind Twitter și Facebook. mă urmărești până acum? Bun.

Acum, amintiți-mi gripes mea despre modul în care smartphone-urile Windows Phone am manipulate nu au un mod dedicat 3G și cum în modul auto, au tendința de a prefera EDGE la 3G? Îți mai aduci aminte și de asta? Bun. Amintiți-vă concluzia mea că Windows Phone 7 nu joacă bine la nivelul bugetului? Am gresit. În cele din urmă mi-am dat seama ce este problema. Iată un citat din al doilea link:

La modelul 610, acesta se lansează lent și apoi vă uită la punctul de derulare în timp ce încărcați conținutul

M-am înșelat în legătură cu acest lucru datorită procesorului low-clocked și a micului RAM. A existat un factor pe care nu l-am folosit atunci: conexiune la internet. Vedeți, în modul EDGE, aproape toate sarcinile care necesită o conexiune la Internet pe sistemul de operare Windows Phone OS devin o tragere și rata de răbdare. Știu că EDGE vă va încetini pe orice platformă, dar există o modalitate prin care interfața cu utilizatorul WP funcționează, ceea ce pare să facă impactul mai mare.

Bandă largă schimbă jocul

Acum, conectați-vă telefonul Lumia 610 la o conexiune de bandă largă prin intermediul WiFi-ului sau duceți-l într-o locație unde se poate conecta permanent la o conexiune 3G rapidă și aproape că nu credeți că acesta este același dispozitiv care aproape a fugit mai devreme care este în mâinile voastre purring departe frumos. Vedeți, am aflat de încercare și de eroare că aveți nevoie de o conexiune rapidă la internet pentru a vă bucura de Windows Phone OS. Într-o conexiune EDGE lentă, notificările PUSH nu au fost fiabile, iar plângerile mele despre WhatsApp și Twitter erau valide.

De asemenea, citiți: Lowcost Android 2.2 Tablet (Wonder Media)

După toate frustrările legate de o conexiune de internet mobil automată care a petrecut mai mult timp pe 2G decât 3G, mi-am scos MiFi-ul încrezător, l-am fixat permanent pe 3G și am conectat Lumia 610 prin WiFi. Dintr-o dată, se simțea ca un dispozitiv diferit. WhatsApp, Twitter, Facebook, Evernote și altele au funcționat mult mai repede. Apoi a fost că ma lovit - toate acele recenzii ale americanilor și europenilor au fost făcute prin WiFi și / sau mult mai stabile și mai rapide conexiuni de internet mobil. Aici, starea relativ proastă a rețelelor noastre înseamnă că experiența utilizatorului este semnificativ diferită. Da; rețelele necorespunzătoare afectează performanța pe fiecare platformă mobilă, dar, așa cum am menționat mai devreme, funcționarea și interfața utilizator a Windows Phone o face mai evidentă în utilizare.

Nu mă înțelege greșit. Lumia 610 nu este la fel de rapid ca 820 sau 920 în nici un fel, dar cu o conexiune rapidă și stabilă la internet, nu este dezamăgirea plină de minune pe care am pictat-o ​​pentru a fi mai devreme. Pur și simplu, Windows Phone nu a fost proiectat cu un mediu de bandă îngustă în minte.

Dacă doriți să vă bucurați cu adevărat de Windows Phone OS, faceți-vă o favoare și asigurați-vă că aveți WiFi-ul rapid în jurul dvs. sau dacă vă aflați într-o rețea mobilă în bandă largă. Dacă nu, este posibil să fiți nevoiți să vedeți un psihiatru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu