Principal » general » Poți să te joci ca tipul rău în lunea Randals

Poți să te joci ca tipul rău în lunea Randals

general : Poți să te joci ca tipul rău în lunea Randals

Aproape toate jocurile mobile pe care le jucăm tind să ne facă eroul. Putem să distrugem distrugerea băieților răi și să obținem puncte pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, unele jocuri doar flip script-ul și să te facă rău. Randals Luni este unul dintre aceste jocuri. Aceasta este o aventură de tip point-and-click care se inspiră din comedia stoner și mai mult sau mai puțin din fiecare proprietate științifică majoră de pe planetă. În memoria lui Randal, joci ca Randal, un kleptomaniec, un sociopat și, mai presus de orice, un prieten rău, care este blestemat să elibereze din nou aceeași zi proastă, de nenumărate ori, până când își poate face lucrurile bine.

Randals Monday este un joc de aventură grafică, care are un stil clasic de joc și o poveste plină de umor. Jocurile vizualizate în stil carton arată ca un joc prietenos pentru copii, ceea ce nu este. acest joc te face să joci tipul rău. Ceea ce îl face pe Randal un adevărat om rău este faptul că nu are un centru moral. De exemplu, la un moment dat jocul se confruntă cu corpul dezmembrat al celui mai bun prieten al său. Randal tocmai aruncă o linie, în loc să se simtă rău pentru cel mai bun prieten al său. Practic, Randal este o persoană oribilă însărcinată să facă lucrurile bine, dar nu are nici o obligație să facă acest lucru.

Jocul se bazează pe o serie de puzzle-uri de ghicire. Acesta conține referințe la o mulțime de articole de masă media, cum ar fi Portal, Zona Twilight, Răscumpărarea Shawshank și așa mai departe. Cu toate acestea, deoarece jocul este centrat pe un tip cu caracter slab, este puțin probabil ca mulți oameni să-l găsească relativ, sau chiar jucabil. Cu toate acestea, dacă pur și simplu căutați un joc care contravine normelor stabilite de a fi un tip bun împotriva forțelor răului ale lumii, atunci vă veți bucura foarte mult să jucați luni de Randal. Jocul este disponibil pentru Android, iOS și PlayStation.

Citește și: Vesti bune! Infinix Hot 2 primește o baterie mai bună
Recomandat
Lasă Un Comentariu