Principal » general » Tastatura Xperia este foarte personalizabilă

Tastatura Xperia este foarte personalizabilă

general : Tastatura Xperia este foarte personalizabilă

Tastatura Xperia este tastatura on-screen customizată de către Sony pentru smartphone-urile lor Android și se dovedește că aceasta este într-adevăr una foarte personalizabilă. Chiar de la prima dată când am pornit Xperia P., am fost în continuare chemat să personalizez tastatura la gustul meu. L-am ignorat pentru o vreme, după ce tastatura a funcționat cum trebuie. Dar apoi, în final, am decis să încerc și am fost mulțumit.

În primul rând, tastatura Xperia arată și se simte diferită de tastatura implicită Android. S-ar putea să fi ratat această opțiune, dar se pare că nu există nici o modalitate de a alege tastatura implicită Android pentru utilizare aici. Tastatura Xperia de la Sony are câteva simțuri pentru iOS.

Intrarea în gest, ca și SWYPE, este acolo, spațiul automat, fixarea rapidă și multe alte lucruri care fac o experiență lină pe dispozitiv. Opțiunea de a include tastarea vocală Google este acolo, astfel încât să puteți dicta textul. De asemenea, puteți alege să setați vibrațiile și sunetul cu presele de taste, după cum doriți. Puteți alege dacă doriți sau nu ca corecturile dvs. să fie corectate. Puteți alege o limbă și chiar o limbă secundară, pentru a obține sugestii din două limbi în același timp.

Puteți alege între cele trei machete de tastatură disponibile - Phonepad (o tastatură condensată), o tastatură completă QWERTY și o tastatură completă completă (are comenzi rapide pentru simboluri pe tastele cu litere).

Sub Taste suplimentare, puteți alege să adăugați la tastatură întreruperi, virgule și chei de zâmbet. Tastatura care a venit în mod implicit nu a inclus aceste chei, iar în timp ce tastați a trebuit să trec la modul numeric pentru a introduce o comă. Desigur, am optat să le adaug direct la tastatură, oferindu-mi un acces mai ușor la aceste personaje.

De asemenea, citiți: Google lansează inițiativa video anti-extremistă

De asemenea, puteți aplica o piele, care vă permite să alegeți între o tastatură alb-albă, o tastatură color mixtă și o tastatură total negru.

Iată ce arată tastatura mea personalizată în modul portret:

Marea afacere este că utilizatorul are un astfel de nivel ridicat de control asupra tastaturii pe care o folosește. Nu toată lumea vrea ceea ce vreau și îmi pot imagina că alții ar configura în mod diferit tastatura Xperia. Puteți face modificări oricând, așa cum vă place. Dacă există ceva care Sony a făcut bine cu implementarea lor de Android, acesta oferă un nivel mai ridicat de personalizare pentru utilizator. Am văzut acest lucru cu music player-ul mai devreme, și aici este din nou pentru tastatură.

Recomandat
Lasă Un Comentariu