Principal » general » WWDC 2010: Steve Jobs va livra adresa principală

WWDC 2010: Steve Jobs va livra adresa principală

general : WWDC 2010: Steve Jobs va livra adresa principală

Cuvântul este pur și simplu afară din Cupertino, Apple Head Quarters, că Steve Jobs va livra adresa principală a WWDC. WWDC este Conferința Mondială anuală a dezvoltatorilor pentru Apple, unde utilizează pentru lansarea noii linii de produse și a conceptului de fază următoare a produselor Apple, incluzând gama lor de produse Mac OS X, iphone și ipod.


Conferința de anul acesta pentru dezvoltatorii de la Apple începe 7 iunie 2010. Directorul executiv al Apple a declarat încă o dată prin e-mail că fanii Apple "nu vor fi dezamăgiți" și că nu există nicio șansă că Google Android depășește iPhone-ul.

Desigur, acest lucru este de așteptat de la Steve Jobs a cărui vânt a fost scos din el mai devreme atunci când o cercetare de la NPD a remarcat faptul că vânzările de telefoane Android în SUA a depășit cea a iphone pentru prima dată.

Pe deasupra tuturor au fost scurgeri de pe internet pe internet care au dezvăluit caracteristicile principale ale iphone-ului viitoare. Potrivit Gizmodo.com (una dintre sursele scurgerilor), iphone 4g sau HD (numele următoarei generații nu este încă determinată) a îmbunătățit hardware-ul care include o cameră frontală și un ecran cu rezoluție mai mare, care cu siguranță va face ca iphone-ul următor gen să se ridice la viteză și caracteristici cu cele mai recente telefoane Android de la HTC și Samsung, de exemplu.

Nu există, de fapt, niciun cuvânt exact cu privire la ceea ce va utiliza platforma pentru a anunța platforma, dar pariul este că va fi făcut un anunț oficial al iPhone-ului din generația a 4-a. Evenimentul se adresează dezvoltatorilor Apple și a fost vândut în opt zile. Cadrele de aplicare; Internet și Web; Grafică și media; Instrumente de dezvoltare; și Core OS vor fi discutate.

Citiți și: Au venit pentru copiii noștri

Acest lucru pare frumos și în timp util și este dificil să ținem pasul cu așteptarea, deși 7 iunie este doar săptămâna viitoare. Ar fi o mulțime de alte bunătăți sigur, împreună cu repoziționarea iPhone-ului și a produselor similare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu