Principal » general » World Wonder !! Seagate lansează un SSD de 60 Terabyte

World Wonder !! Seagate lansează un SSD de 60 Terabyte

general : World Wonder !!  Seagate lansează un SSD de 60 Terabyte

Producătorii populați de unități de stocare, Seagate a lansat un SSD de 60 Terabyte - etichetat cel mai mare SSD din lume (Solid State Drive). Este un fel de dispozitiv de stocare. SSD-urile sunt mai rapide și mai puțin susceptibile la accidente în comparație cu unitățile HDD cu care suntem obișnuiți.

SSD-ul de 60 de terabyte are de două ori densitatea și de patru ori capacitatea celui mai mare SSD de cea mai mare capacitate disponibilă astăzi - echivalentă cu capacitatea necesară pentru a găzdui 400 milioane de fotografii pe o platformă socială tipică socială sau 12 000 de filme pe DVD. Această arhitectură unică a controlerului oferă, de asemenea, cel mai mic cost pe gigabyte pentru blițul disponibil astăzi.

Seagate afirmă că va fi lansată cândva în 2017. Informațiile despre prețuri nu sunt încă cunoscute pentru moment. Depozitul de 60 TB este imens! Deși este făcută pentru utilizatorii întreprinderilor, utilizatorii hardcore pot obține unul pentru a-și păstra toate fișierele. Seagate sugerează deja că va intensifica până la 100 TB ulterior.

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu