Principal » general » WordPress Mobile Edition: redirecționați defect sau bloatware?

WordPress Mobile Edition: redirecționați defect sau bloatware?

general : WordPress Mobile Edition: redirecționați defect sau bloatware?

MobilityNigeria este alimentat de WordPress. Ca atare, site-ul folosește pluginul WordPress Mobile Edition (WME) de Alex King pentru a răspunde utilizatorilor de dispozitive mobile. WordPress Mobile Edition prezintă o versiune mobilă a site-urilor WordPress pentru versiuni mobile. Este o lucrare grozavă.

Până acum o săptămână sau două, MobilityNigeria a utilizat versiunea 2.1a WME și a funcționat fără probleme. Apoi am modernizat versiunea nouă 3.03 (3.04, ultima versiune, păstrând întoarcerea unei erori de activare).

Ieri seara, am facut o navigare pe un telefon mai simplu decat telefoanele super-smartphone pe care le folosesc in mod normal. Visiting MobilityNigeria în browser-ul telefonului a reluat o eroare în sensul că pagina a fost "prea mare" pentru a fi descărcată. Am încercat în mod repetat să accesez site-ul, dar am obținut rezultate similare.

În sfârșit, m-am gândit să verific un alt site WordPress care utilizează WME 3.03, www.davidajao.com/blog. Surpriză, surpriză - același rezultat!

Rețineți că MobilityNigeria nu a avut niciodată această problemă cu nici măcar cele mai de bază browsere mobile când a rulat WME 2.1a. M-am întors la WME 2.1a în această dimineață, iar MobilityNigeria acum încarcă bine acel telefon.

În mod evident, WME 3.03 a făcut ceva greșit. Văd două opțiuni:

  1. WME 3.03 nu redirecționează browserul în cauză la versiunea mobilă, așa că browserul încearcă să încarce interfața web și să-l găsească prea mare sau
  2. Tema implicită WME 3.03 (Carrington Mobile), pe care am folosit-o, este umflată și browserul mobil în cauză consideră că este prea mare

Am trecut prin lista de utilizatori a browserului mobil pentru WME 2.1a și WME 3.03 și pe lângă browserele touch, agenții YahooCrawler și Samsung Omnia adăugați la 3.03, lista este aceeași.

De asemenea, citiți: Ce trebuie să faceți înainte de a vă abona la un plan de date

De aici, se pare că problema este cea de bloatware - tema Carrignton Mobile fiind tocmai prea mare pentru ca unele browsere mobile să se ocupe. Dar poate că am pierdut ceva de-a lungul drumului.

Oricine se confruntă cu aceste probleme? Vreo idee? De asemenea, voi trimite un feedback dezvoltatorului, pentru a vedea dacă se poate rezolva ceva.

Între timp, MobilityNigeria rămâne cu WME 2.1a.

Recomandat
Lasă Un Comentariu