Principal » general » Fără Internet

Fără Internet

general : Fără Internet

Am intrat prima dată online la începutul anului 2008, când mama mea a primit modemuri PCI gratuite din rețeaua de dimensiuni defecte acum. Ne-am înscris la planul de noapte și de atunci am găsit întotdeauna într-un fel sau altul conectarea la internet.

Recent, MTN, serviciul meu de alegere pentru orice informație a început să se încurce și eram offline pentru o săptămână plus. A fost o experiență care ma făcut să îmi dau seama (peste) dependența de internet.

Practic, am trăit în browser-ul meu, fie pe telefonul mobil, fie pe PC. Cu ajutorul funcției de sincronizare Google Chrome am reușit să-mi transmită sesiunile de navigare de pe PC-ul meu pe telefonul mobil și înapoi. Că o săptămână a fost ca și cum naiba am făcut totul în browser-ul meu și când spun tot ce vreau să spun totul!

Am stream video și meciuri online live, împărtășesc WiFi cu cel puțin trei dispozitive la un moment dat, prinde-mă în rețelele mele sociale și, de asemenea, ia-mi cursuri online toate în browser-ul meu.

Săptămâna asta a fost iad pentru mine. Ce faceți atunci când orice rețea pe care o utilizați trage un plug și se roagă pe episodul dvs. și sunteți lăsați fără internet? Cum faci fata?

Recomandat
Lasă Un Comentariu