Principal » general » Câștigător al Nokia E7 Blogger Rave - eveniment de prezentare

Câștigător al Nokia E7 Blogger Rave - eveniment de prezentare

general : Câștigător al Nokia E7 Blogger Rave - eveniment de prezentare

Nokia Africa de Vest a rulat un promo Blogger Rave cu un premiu al unui Nokia E7 gratuit pentru câștigător. Am anunțat deja câștigătorul și a postat un comentariu că și-a câștigat premiul de la Nokia.

Aici vom prezenta câteva informații din evenimentul de prezentare, mulțumită Nokia.

Câștigătorul este dl. Malik Is-Haq Oladipo, student la nivel de doctor la nivel de 500 de ani de la Universitatea din Ilorin. A venit de la Ilorin să ia premiul. Executorii Nokia spun că au fost impresionați că un student medical a fost interesat de probleme tehnice (de fapt, adepții noștri ardenți de pe acest site includ studenți, avocați, medici, catering, ofițeri de birou, bancheri, oameni de afaceri și multe altele).

În timpul evenimentului de prezentare, domnul Is-Haq Oladipo a spus, printre altele, că este un adept al mobilității Nigeria (Yay! Thumbs Up!).

Iată un scurt fragment din discursul său:

"Vreau să mulțumesc Nokia pentru păstrarea cuvântului. De asemenea, mă simt foarte împlinită pentru a fi apreciată pentru ceea ce sunt pasionat. Chiar dacă sunt student, am fost destul de techy. Aceasta este ceea ce oamenii găsesc ciudat despre mine ... dar eu sunt eu "

Mai jos este o imagine a lui James Rutherfoord, director general Nokia Africa de Vest prezentând Nokia E7 lui Malik Is-Haq Oladipo (stânga). În picioare este Osagie Ogunbor, manager de comunicare Nokia Africa de Vest.

Recomandat
Lasă Un Comentariu