Principal » general » Windows Phone - platforma mobilă pentru fotografi entuziaști

Windows Phone - platforma mobilă pentru fotografi entuziaști

general : Windows Phone - platforma mobilă pentru fotografi entuziaști

M-am plâns de limitările Windows Phone înainte. Mă îndoiesc că aceste limitări sunt noi pentru oricine care a urmat Mobilitatea timp de cel puțin un an. Deci, de ce fac din nou asta? Poate că eu devin un cui. Sau îmbătrânesc. Sau poate că este pentru că eu doar continuă să fiu frustrat la cât de lame unele dintre limitările de Windows Phone sunt. Dacă sunteți nou în mobilitate și Windows Phone, apucați un loc. Dacă ați auzit o altă versiune a acestui rant înainte, vă rugăm să umor.

În ultima o oră, m-am luptat cu găsirea unei modalități de a trimite un fișier PDF ca atașament de e-mail pe un smartphone Windows Phone 7. Am Googled și Binged - și în cele din urmă am pucat (nu, nu este un motor de căutare nou)! Nu există nicio soluție. Nu se poate face. Când încercați să atașați un fișier după ce ați compilat un e-mail, singura opțiune de fișier pe care o puteți atașa sunt fotografiile. Imagini. Fișierele PDF nu pot fi realizate. Pentru a atașa un fișier PDF simplu! În 2013! Ce gadzooks!

Da; puteți atașa, de asemenea, un document Office din interiorul Hub Office, dar nu din interiorul unui e-mail la care răspundeți. Idiot, într-adevăr. Absolut contraproductivă. Ați tastat răspunsul dvs. la o corespondență în întregime și apoi rețineți că nu puteți atașa un document Office din meniul de poștă electronică. Deci, vă îndreptați spre Office Hub să înceapă din nou - nu ca un răspuns, ci ca un nou e-mail. Idioticile nu sunt suficient de puternice pentru a descrie acest proces. Aceasta este 2013 când toată lumea vorbește despre ușurința în utilizare și Windows Phone pur și simplu transformă un proces simplu pe cap. Dacă îmi trimiți un fișier PDF într-un e-mail, pot descărca și citi dacă am instalat Adobe Reader. Asta e. Nu pot răspunde cu unul dintre mine.

De asemenea, citiți: În cele din urmă, un înlocuitor pentru Nokia E90 de încredere

Dropbox la salvare?

M-am gândit că aș putea să folosesc Dropbox pentru a partaja fișierul PDF menționat, așa că am lansat aplicația Dropbox pe care o folosesc. Este numit BoxShot. Următorul pas ar fi încărcarea fișierului PDF în Dropbox. Din nou, singura opțiune de încărcare pe care o primesc este fotografiile! Poate că aceasta este o limitare a aplicației Dropbox specială pe care o execut, dar sunt prea obosit de toate căutările în sus și în jos pentru a descărca, instala și încerca fiecare aplicație Dropbox din Marketplace pentru a afla care funcționează așa cum vreau. Am treaba.

Să sunăm Windows Phone pe platforma smartphone pentru entuziaștii foto! O da. Asta pentru că oriunde mă întorc, singurele fișiere pe care una pare să le poată face fără să se lanseze într-un proces complicat sunt imagini. Fotografii. Windows Phone nu este (încă) o platformă de afaceri. Este pentru persoanele care doresc să împartă fotografii - prin e-mail, DropBox și chiar prin Facebook. Integrarea este superbă. Dacă aveți nevoie să răspundeți în mod repetat persoanelor care au documente în mod regulat, aceasta nu este o platformă pentru dvs.

Ca atare, ar trebui să achiziționați un smartphone Windows Phone pentru fiul tău și altul pentru fiica ta. Ar trebui să funcționeze bine pentru ei. Ei vor iubi și hardware-ul colorat. Perfect. Dar Windows Phone nu este o platformă pentru cineva care are un e-mail de afaceri serios de făcut. Cel puțin nu încă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu