Principal » general » Windows Phone Mango impresii

Windows Phone Mango impresii

general : Windows Phone Mango impresii

Am jucat cu HTC HD 7 care rulează Windows Phone 7.5 (Mango) timp de aproximativ o săptămână acum. Nu sunt gata să scriu concluzii, dar pentru cei dintre voi care sunt salivari, iată câteva dintre impresiile mele despre Mango.

Țigle live îmbunătățite
Placile Live de pe ecranul de start au fost imbunatatite. Ele prezintă mai multe informații, de ex. Câte e-mailuri noi ați așteptat și viitoarele dvs. întâlniri.

Multifunctional
Multi-tasking pe WindowsPhone Mango este o geanta mixta pentru moment. Modul în care funcționează multi-tasking pe Mango este că, atunci când vă depărtați de o aplicație, aplicația este întreruptă în fundal. Nici o problema. Dar când vă întoarceți la ea (apăsați și țineți apăsat butonul din spate pentru o listă de aplicații care rulează), aplicațiile par să ia timp să se trezească din somn.

Acest lucru este în special vizibil cu aplicațiile care necesită o conexiune la Internet .eg Aplicații IM. Veți vedea un ecran alb care afișează "Reluarea ..." pentru câteva secunde (în funcție de puterea conexiunii la internet) înainte de a fi gata să îl utilizați.

Personal, consider că e supărător. Sunați-mă rasfatată, dar experimentând multi-tasking pe dispozitivele Symbian, Maemo și Android, aceasta este o școală atât de veche.

Integrarea rețelei sociale
Acest lucru este foarte cool. Din același fir, puteți comuta între text, chat pe chat și Windows Live Messenger.

Puteți, de asemenea, să postați actualizări pe Twitter, Facebook, live și LinkedIn în același timp și să vă citiți termenele de timp de la toate pe un singur ecran. Puteți, de asemenea, să alegeți să încărcați numai unul sau două - oricare dintre ele le alegeți.

De asemenea, citiți: fotografie Shoot: ciocolată neagră de Nokia 2

Rețelele sociale sunt, de asemenea, integrate în meniul dvs. de contacte, astfel încât să puteți vedea cele mai recente activități ale unei anumite persoane cu unul sau două raze orizontale.

Conversații prin e-mail
Au venit acum conversații pe Mango. Sunteți prezentat cu un fir de schimb cu fiecare contact, făcând ușor să urmăriți discuțiile și negocierile. La fel ca în Gmail.

Browser web
Internet Explorer 9 Mobile a fost îmbunătățit în ceea ce privește performanța de viteză și suportul HTML 5. IE9 Mobile acum scoruri 141 și 5 Bonus Puncte pe testul W3C HTML5. Scorul precedent de la WP7 a fost de 15 și nu există Bonus Points.

Prin comparație, browserul Android 2.3 înregistrează 177 +1.

În viața reală, browserul a fost o bucurie de a utiliza, fără probleme majore. În ceea ce privește suportul Flash, dacă aveți nevoie de acest lucru, vă rugăm să treceți mai departe; nu este aici.

General
Există mult mai multe îmbunătățiri minuscule în Windows Phone Mango. Cele mai multe dintre ele nu sunt atât de evidente, dar fac din acesta un sistem plăcut de operare. Interfața cu utilizatorul rămâne cel mai elegant pe care l-am văzut până în prezent (care se poate schimba mâine când mă joc cu N9).

Mango plutește în barca mea, dar nigulul multitasking menționat mai sus grăbește pe nervii mei și mă lasă să doresc ceva mai bun.

Dacă aveți specificații pe care doriți să le încercați și să le comentați, vă rugăm să folosiți caseta de comentarii de mai jos.

Recomandat
Lasă Un Comentariu