Principal » general » Telefonul Windows mă conduce nebun!

Telefonul Windows mă conduce nebun!

general : Telefonul Windows mă conduce nebun!

Eu iau un Lumia 610, sau 800, sau 920. Acestea sunt dispozitive bine realizate, din punct de vedere fizic. Ei arata si se simt bine. Îmi place Tiles (Dead sau Live) pe ecranul de start al acestor dispozitive. Desigur, Live este mai bun. Îmi place tranzițiile fluide și cum totul curge. Interfața de utilizator Windows Phone este simplă și superbă.

Ce anume mă conduce nebun atunci?

Utilizând oricare dintre dispozitivele de mai sus sau orice alt smartphone Windows Phone, dacă rulează versiunea 7, 7.5, 7.8 sau 8, nu există opțiunea de a repara viteza de conectare în modul numai 3G. Sunt lasat cu optiuni de EDGE sau automat de comutare intre EDGE si 3G. Aici este problema: pe fiecare singur smartphone WP pe care l-am folosit, atunci când este în modul de rețea auto, OS tinde să prefere 2G la 3G. Telefoanele petrec atât de mult timp pe 2G și se depărtează într-un semnal 3G o dată pe lună albastră.

Imaginați-vă că încercați să descărcați o aplicație de 4 MB de la MarketPlace sau să transmiteți flux audio / video, iar Windows Phone este confortabil pentru a vă bloca pe EDGE. Frustrații nelimitate! Pur și simplu pune, atâta timp cât Windows Phone nu mă lasă să aleg modul numai 3G, este, în cea mai mare parte inutil pentru mine.

Între timp, pe un telefon Nokia 808 PureView care rulează sistemul de operare Belle târziu, un Samsung Galaxy Note II care rulează Android OS sau un BlackBerry 9320 care rulează BlackBerry OS, fixarea conexiunii mobile de date la doar 3G este o operație ușoară și ușoară. Nu are probleme. Deci, mă pot bucura de viteze bune dacă sunt doar tweeting, chat, gestionarea conexiunilor LinkedIn sau descărcarea și streamingul.

De asemenea, citiți: Throwback: PC-ul de 10MB a fost odată o afacere!

Păcat că Windows Phone este așa, pentru că, în timp ce îmi place UI-ul, această limitare continuă să-mi facă dificilă obținerea de sarcini legate de internet fără probleme. De fapt, mă înnebunește. Ca atare, renunț la Windows Phone până când această problemă este abordată. Desigur, eu nu sunt singurul cu această hotărâre. Oamenii continuă să-mi spună că nu vor primi un telefon Windows numai din cauza acestei probleme. O opțiune pentru modul numai 3G nu poate fi prea greu pentru implementare. Nu; nu poate fi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu