Principal » general » Windows Phone Cramping stilul meu de afaceri

Windows Phone Cramping stilul meu de afaceri

general : Windows Phone Cramping stilul meu de afaceri

Am fost pe netbook-ul meu de 4 ani în această dimineață și am lucrat. Bine, am și făcut ceva tweeted și am făcut niște mesaje Facebook. Destul de corect. Totuși, de cele mai multe ori lucram. Lăcrisem o propunere pe care am lucrat câteva zile. Ca de obicei, nu a existat nici o sursă de alimentare publică și așa am fost de funcționare pe putere de generator.

Când genul a rămas fără combustibil, am continuat să lucrez la bateria netbook-ului. Am completat propunerea, am convertit-o în format PDF și am încărcat-o la DropBox exact la timp. Câteva minute mai târziu, bateria netbook-ului a ieșit din suc. Dar nici o problema; dreapta? Care este punctul de stocare în cloud, dacă nu așa se poate accesa fișiere pe mai multe dispozitive? Propunerea a fost pe DropBox. Sigur, îl pot descărca la smartphone-ul meu și îl pot trimite de acolo.

Am luat telefonul Nokia Lumia 610, un smartphone Windows Phone 7, a lansat BoxFiles pentru DropBox, aplicația DropBox pe care am instalat-o. Am găsit propunerea și am inițiat descărcarea. Momentan, am fost anunțat că nu există niciun vizualizator PDF disponibil pe telefon și a văzut o solicitare de instalare. Frumos. Inteligent. Am făcut clic pentru a instala și într-un timp scurt, a fost instalat și propunerea mea afișată. Foarte frumos.

Știind că WP nu permite altceva decât să fie atașate imagini din interiorul aplicației de e-mail, am vânat în interiorul vizualizatorului PDF o opțiune de a trimite fișierul prin e-mail. Nimic. Am lansat Biroul și am vânat pentru aceeași opțiune. Nimic.

Ce blip este Microsoft împingând Windows Phone ca un sistem de operare orientat spre afaceri? Poate că acest lucru sa schimbat în WP 8? Mă îndoiesc de asta. Când am revizuit Lumia 920, încă nu am putut atașa nimic altceva decât imagini în aplicația de e-mail. Acesta este un sistem de operare; dreapta? Dreapta. Mă îndoiesc că a fost adăugată abilitatea de a trimite fișiere PDF din Office.

De asemenea, citiți: Fix: AppWorld nu lucrează la Blackberry 9300 3G

Deocamdată, cineva care numește un sistem de operare care nu te lasă să faci ceva la fel de fundamental ca un instrument de afaceri trebuie să fie târât în ​​piața satului și pietruit cu roșii puturoase până când el își retrage.

Recomandat
Lasă Un Comentariu