Principal » general » Windows Phone 8 deschide Marketplace în Nigeria

Windows Phone 8 deschide Marketplace în Nigeria

general : Windows Phone 8 deschide Marketplace în Nigeria

Blogul echipei Windows Phone are un articol care oferă o primă privire la Windows Phone 8 Marketplace. WinPhone Marketplace este locul unde utilizatorii de Windows Phone achiziționează și descarcă aplicații, jocuri, video și muzică pe smartphone-urile lor.

Din articol:

... cu Windows Phone 8, ne extindem amprenta amprenta pe tot globul. Consumatorii vor putea naviga și descărca aplicații în mai mult de 180 de țări la lansare - de aproximativ trei ori cele 63 de piețe deservite astăzi. Dezvoltatorii, în același timp, vor putea să trimită aplicații pe aceleași piețe prin App Hub, până la 38 de piețe.

Această listă de suporturi include Nigeria. In cele din urma. Si despre timp. Cu Windows Phone 8 caută foarte bine și acum suport pentru Nigeria, poate că îmi pot recâștiga interesul pe care l-am pierdut în Windows Phone nu cu mult timp în urmă.

Nigeria fiind susținută oficial în Windows Phone Marketplace înseamnă că utilizatorii din Nigeria pot achiziționa aplicații, jocuri, muzică și videoclipuri de la magazin> Sperăm că ar trebui să însemne că dezvoltatorii din Nigeria au acces mai bun pentru a-și prezenta aplicațiile și a face bani.

WinPhone Marketplace are deja peste 100.000 de aplicații, un al treilea după Magazinul Play Android și înaintea BlackBerry's AppWorld.

Recomandat
Lasă Un Comentariu