Principal » general » Windows Phone 8 și piața mobilă din Nigeria

Windows Phone 8 și piața mobilă din Nigeria

general : Windows Phone 8 și piața mobilă din Nigeria

Dacă doriți să cumpărați un telefon smartphone Windows Phone 8 chiar acum și sunteți rezident în Nigeria, ce opțiuni aveți la dispoziția dvs. din magazine? Doar două: Nokia Lumia 920 și 820. Poate că într-o altă lună, vom vedea bugetul Lumia 620. Încă nu există dispozitive WP8 de la niciun alt producător. Nici unul.

Acest lucru nu este nou pentru Windows Phone totuși. Windows Phone 7 smartphone-urile erau aproape la fel de rare. Până la data, nu am intrat în nici un magazin care vinde orice dispozitiv WP7 de la Samsung sau LG. Poate că ele există în locuri izolate și trebuie să fie vânate. Din fericire, atat Nokia cat si HTC au acoperit destul de bine WP7. Știu că, cu puțină căutare, HTC HD7 și Mozart 7 pot fi găsite pe piață. Componentele Nokia sunt cele mai disponibile.

Încă nu înțeleg de ce Samsung și LG nu și-au împins dispozitivele telefonice Windows pe piața nigeriană, dar e de-a dreptul. Este destul de amuzant, telefoanele inteligente Samsung Bada OS se găsesc în magazinul ciudat. Soiul este bun. În acest moment, Windows Phone nu oferă multe din punct de vedere al varietății în țară. Desigur, fiind nou, situația cu Windows Phone 8 este și mai gravă. Dar, sperăm, vom vedea din acest moment o mai mare impresie de către producători. Până atunci, mergeți în aproape orice comerciant cu amănuntul mobil și sunteți înconjurat de opțiuni de la Android de pe toate părțile - raft după raft de dispozitive Android, un smattering de smartphone-uri BlackBerry și Nokia, și un colț mic pentru iPhone.

De asemenea, citiți: Innjoo i1s versus Innjoo i2 - Diavolul este în detaliu
Recomandat
Lasă Un Comentariu