Principal » general » Previzualizarea tehnică Windows Phone 7 marchează note mari

Previzualizarea tehnică Windows Phone 7 marchează note mari

general : Previzualizarea tehnică Windows Phone 7 marchează note mari

Microsoft a trimis unități de previzualizare tehnică Windows Phone 7 către tehnicieni selectați. Hardware-ul este un Samsung Taylor SGH-i707 cu 480 x 320 (HVGA), o cameră foto de 5MP, difuzoare plus microfon în partea de sus și de jos pentru ambele și un buton dedicat camerei.

Matt Miller de la ZDNet a primit unul dintre aceste dispozitive. El își începe previzualizarea cu acest lucru:

Bine ați venit înapoi în arena de smartphone-uri Microsoft, se pare că aveți un challenger serios care intră în ring și voi fi cu siguranta cumpararea unui dispozitiv cât mai repede posibil. Am petrecut o oră cu echipa Windows Phone 7 și i-am dat apoi un telefon de dezvoltator Samsung (pare să fie ceva de genul dispozitivului i8910 Omnia HD), cu cel mai recent Windows Phone 7 Technical Preview pentru a fi folosit timp de aproximativ 3 săptămâni.

Interfața cu utilizatorul și experiența pe vechiul Windows Mobile a fost cea mai mare slăbiciune a platformei respective. Matt are de spus despre interfața cu utilizatorul:

Există pană și panning, elemente care se rotește în interior și în exterior și se mută și se înmulțesc dinamic, iar controlul mișcării este mult mai fluid decât orice interfață de utilizator pentru smartphone pe care am folosit-o vreodată.

Și:

Interfața cu utilizatorul este complet diferită de orice alt sistem de operare smartphone și este o schimbare plăcută, revigorantă. Aceasta ajută că actuala previzualizare tehnică a WP7 zboară cu animații fluide, comutând între sarcini și scufundând în huburi și aplicații. Înțeleg că multitasking-ul pe care l-am văzut în Windows Mobile 6.5 nu este suportat, dar sincer nu am observat niciodată că partea Zune se joacă bine în fundal, e-mailurile sunt încă împinse la dispozitivul meu atunci când fac alte lucruri și cu lipsa părții terțe Aplicații nu am ratat niciodată multitasking. Când piața de aplicații a părților terțe se desprinde atunci lipsa multitasking-ului poate fi o problemă, însă în acest moment nu mă preocupă de faptul că sistemul de operare este conceput pentru a vă ajuta să vă îndepliniți sarcini și nu vă concentrați pe experiențe distincte de aplicare.

Lipsește caracteristici

Cu toate acestea, nu toate sunt bune pe toate fronturile. Matt atrage atenția asupra următoarelor conturi de Windowsphone 7:

  • Lipsa suportului pentru serviciul Twitter sau aplicația terță parte
  • Lipsa modului USB sau altă metodă pentru a transfera documentele Office
  • Nu există suport pentru peisaj pentru documentele Office
  • Lipsa abilității de a căuta serverul de e-mail Exchange pentru e-mail
  • Nu copiați și lipiți
  • Fără multi-tasking de aplicații
De asemenea, citiți: Specificațiile de putere Lenovo K6

Citiți previzualizarea tehnică Microsoft Windows Phone 7 a lui Matt Miller: un ghid definitiv pentru o privire completă a ceea ce să așteptați de la Windowsphone 7.

De asemenea, puteți citi o recapitulare a Previzualizărilor tehnice Windows Phone 7 de la alți autori de tehnologie de la experții WM.

Credit: Imagine de la WMExperts.

Recomandat
Lasă Un Comentariu