Principal » general » Windows Mobile acum mai deschis decât Google Android?

Windows Mobile acum mai deschis decât Google Android?

general : Windows Mobile acum mai deschis decât Google Android?

Google ne-a atras atenția trăind Android ca o platformă open source pentru dispozitivele mobile. Fiind nevoiți să se ocupe de platformele închise ale sistemului de operare, în special de controlul strict al Apple asupra a ceea ce se întâmplă și de pe iPhone, entuziaștii mobili care caută o mai mare libertate cu dispozitivele lor mobile s-au strecurat în Android.

Recent, Google și-a flexat mușchii împotriva modding-ului terț de Android, susținând că acesta încalcă unele dintre drepturile de proprietate intelectuală. Potrivit CoolSmartPhone, aici este linia oficială a Google pe această temă:

"Aplicațiile Android pentru multe dintre serviciile noastre, cum ar fi YouTube, Gmail, Google Voice și așa mai departe, sunt modul în care Google beneficiază de Android, la fel ca orice alt dezvoltator, dar aplicațiile nu fac parte din platforma Android. Facem câteva dintre aceste aplicații disponibile pentru utilizatorii oricărui dispozitiv Android pe Android Market, iar altele sunt preinstalate pe anumite telefoane prin oferte de afaceri. În orice caz, aceste aplicații nu sunt open source și de aceea nu sunt incluse în depozitul de coduri sursă Android. Distribuția neautorizată a acestui software ne face rău ca și în cazul oricărei alte afaceri, chiar dacă este făcută cu cele mai bune intenții ".

Sursa: Android - Linia oficială de modding

Comparați acest lucru cu faptul că de ani de zile Microsoft a ignorat tonele de modding care se desfășoară pe Windows Mobile OS și începe să arate că Andoid nu este la fel de deschis cum am fi putut crede. Dacă altceva, Android nu seamănă la fel de atrăgător ca și în trecut.

Citește și: Cumpărarea unui smartphone: lista esențială de verificare

Fanii Android sunt agitați și răsfățați de-a lungul întregului internet - unii merg atât de departe încât spun că sunt prin intermediul dispozitivelor cu sistem de operare Android.

Se uită interesant. Gândurile tale despre această dezvoltare?

Recomandat
Lasă Un Comentariu