Principal » general » Win-a-Phone cu Etisalat

Win-a-Phone cu Etisalat

general : Win-a-Phone cu Etisalat

Nu sunt un fan al diferitelor loterii pe care companiile de telecomunicații le desfășoară în mod regulat în numele promoțiilor. Cu toate acestea, Etisalat rulează un promo destul de interesant. Abonații au șansa de a câștiga unul din cele două telefoane la fiecare oră din zi pentru nouăzeci de zile de luni, 08 iunie 2009.

Dacă vă reîncărcați telefonul în decurs de o oră cu N200 și trimiteți textul pentru statul de reședință și numele complet la 5.000, aveți șansa de a câștiga unul dintre următoarele telefoane în acea oră: Nokia 2680 Slide sau Nokia 5130 Express Music.

Pentru participanții care încarcă N500 și mai sus și trimit mesajul text la 5000, aceștia au posibilitatea de a câștiga telefoane high-end cum ar fi Nokia E63, Nokia 6600 Slide, Sony Ericsson C902 sau Samsung S8300 în decurs de o oră.

N200 și N500 în fiecare oră? Etisalat trebuie să zâmbească la bancă chiar acum.

Soția mea îmi spune că un număr de colegi ei mărturisesc despre persoanele pe care le cunosc care au câștigat telefoane în acest promo. Cunoști pe cineva care are?

Acolo este, dacă vrei să dai o șansă, mergi să cumperi un SIM Etisalat și să începi să tragi. Să știm și dacă câștigi un telefon.

Recomandat
Lasă Un Comentariu