Principal » general » WiMax sau LTE nu sunt 4G, spune ITU

WiMax sau LTE nu sunt 4G, spune ITU

general : WiMax sau LTE nu sunt 4G, spune ITU

În aprilie, am scris un articol prezentând argumentul că 4G nu există. Acest articol a determinat o discuție în care cei care nu au fost de acord cu faptele pe care le-am prezentat au încercat să-și împingă poziția. Am susținut că organismele responsabile pentru stabilirea acestor standarde nu au stabilit standarde 4G, deci este greșit să presupunem că oferim servicii 4G.

Ei bine, organismul responsabil pentru stabilirea standardului 4G, Unitatea Internațională de Telecomunicații a Radiocomunicațiilor (ITU-R), a decis în cele din urmă că atât LTE, cât și WiMAX nu se califică drept 4G.

Aceasta înseamnă că acele rețele din SUA, aici în Nigeria și în alte țări care rulează LTE și WiMAX, dar care pretind că oferă servicii de 4G de acum înainte, nu sunt adevărate. Mă îndoiesc că vor susține dacă autoritățile de reglementare nu le vor cere.

Desigur, această declarație a ITU înseamnă, de asemenea, că în prezent nu există dispozitive mobile 4G, indiferent de ceea ce spun unii producători.

De ce este important acest lucru?
Această declarație a UIT este importantă deoarece, în cazul în care actualii operatori LTE și WiMAX continuă să revendice 4G, operatorii care investesc mai târziu în tehnologiile real 4G vor fi dezavantajați, deoarece impostorii pretind că oferă același lucru în fața lor. Marginea branding-ului ar fi pierdut.

Cei care oferă LTE și WiMAX acum pot pretinde cu precizie 3.75G sau chiar 3.9G dacă le pasă. Dar pentru a revendica 4G acum este să prosperi pe science fiction.

Aici, la Mobility Nigeria, ne mândrim cu faptul că este vorba - în prezent nu există operatori care să ofere servicii comerciale 4G. Simplu.

De asemenea, citiți: Droids plouă ...

Materiale de referinta

  1. 4G definit: WiMax și LTE nu se califică
  2. WiMax sau LTE nu sunt 4G - ITU-R ajunge la acronime greșite
Recomandat
Lasă Un Comentariu