Principal » general » RIM va supraviețui până în 2013 fără Blackberry OS 10?

RIM va supraviețui până în 2013 fără Blackberry OS 10?

general : RIM va supraviețui până în 2013 fără Blackberry OS 10?

Susțineți-vă . RIM a anunțat scăderea veniturilor în ultimele trei trimestre. Sistemul lor de operare și dispozitivele de marcă, BlackBerry, nu se descurcă atât de bine pe piața mondială, deși sunt dragii nigerienilor.

De asemenea, RIM a anunțat că BlackBerry OS 10, care a fost programată să fie livrată în dispozitive înainte de sfârșitul acestui an, nu va fi gata până în primul trimestru al anului 2013.

Susțineți-vă . Această amânare pare foarte gravă pentru afacerea RIM. În ultimul trimestru, BlackBerry are acum 78 milioane de abonați, o creștere față de cifra de 70 milioane pe care a avut-o în septembrie 2011. În timp ce aceasta este o creștere, traseul arată că ei vând mai puțin și mai puțin dispozitive în fiecare trimestru. De asemenea, până în prezent au fost expediate numai 260 000 de comprimate PlayBook - și aceasta este o cifră slabă în comparație cu alte tablete de pe piață.

Deci, RIM vinde încă dispozitive, dar nu la o rată pe care pot să o obțină. Venerabilul smartphone, producătorul va supraviețui până în 2013 fără Blackberry OS 10?

Personal, mă simt puțin dezumflat. M-am uitat să-mi actualizez 9810 la ceva aprins mai târziu în acest an, dar această așteptare este mort acum.

Windows Phone pentru a treia Smartphone Spot?
Dacă Microsoft și partenerii își vor juca bine jocul, această întârziere de la RIM le va oferi șansa de a continua și de a asigura cel de-al treilea slot în ecosistemul smartphone. Care sunt șansele să vedem un dispozitiv de tip BlackBerry care rulează Windows Phone? Când Microsoft va deschide piața Windows Phone în mai multe țări din întreaga lume, astfel încât disponibilitatea aplicațiilor să fie îmbunătățită?

De asemenea, citiți: Smartphone-ul mobil al anului 2010 al Mister Mobility

Tu ce crezi? Care sunt șansele RIM de supraviețuire cu noua dezvoltare? Poate că o afacere mai puternică le va cumpăra înainte de atunci și va da un nou contract de închiriere de viață? Orice alte scenarii posibile - cum ar fi lansarea de către RIM a unui BlackBerry cu caracteristici super-duper pentru a-și menține interesul până atunci? Ai cuvântul tău.

Recomandat
Lasă Un Comentariu