Principal » general » Widget-uri care vin la browserul mobil BOLT

Widget-uri care vin la browserul mobil BOLT

general : Widget-uri care vin la browserul mobil BOLT

Bitstream, dezvoltatorii browserului mobil BOLT, au anunțat că sunt pregătiți să dezvăluie aplicațiile Web mobile, cunoscute și sub numele de widget-uri, precum și o serie de noi caracteristici pentru browserul mobil de la Mobile World Congress, care vine în această lună. Acest lucru va face parte din caracteristicile viitoarei versiuni 1.7 a BOLT.

Aici este comunicatul de presă complet de la Bitstream:

Bitstream Inc. (NASDAQ: BITS) a anunțat astăzi că versiunea viitoare a browserului mobil BOLT ™ va include posibilitatea de a rula aplicații Web, denumite în mod obișnuit "widget-uri". Deoarece BOLT este un browser web care funcționează pe telefoane mobile de toate tipurile, adăugarea de aplicații Web va oferi utilizatorilor BOLT o funcționalitate sporită pe telefoanele mobile. Noua capabilitate BOLT Widgets va fi introdusă în beta ca parte a viitoarei versiuni 1.7 a BOLT, care va fi lansată publicului la Mobile World Congress pe 15 februarie 2010.

Deși BOLT rulează deja aplicații bazate pe site-uri scrise în Ajax, Javascript și alte limbi de programare Web, precum popularul joc Mafia Wars și Google Docs, noile aplicații Web vor fi instalate direct în BOLT și astfel vor fi încărcate și executate chiar mai repede. Utilizatorii BOLT vor putea să descopere, să selecteze și să instaleze anumite aplicații prin BOLT Widget Gallery. BOLT va afișa o listă iconică a tuturor aplicațiilor instalate, permițând utilizatorilor să le găsească rapid și să le utilizeze direct în BOLT.

"După cum au demonstrat multe dintre recentele târguri mobile și wireless, aplicațiile mobile fac parte din experiența mobilă în masă", a declarat Sampo Kaasila, vicepreședinte de cercetare și dezvoltare Bitstream. "Cu toate acestea, marea majoritate a telefoanelor utilizate astăzi sunt" telefoane cu funcții ", nu telefoane inteligente. Din păcate, pentru utilizatorii acestor miliarde de telefoane cu caracteristică, nu este ușor să găsești, să instalezi și să rulați aplicații mobile. Prin adăugarea de aplicații Web pe site-ul BOLT, Bitstream nu numai că îmbunătățește gradul de utilizare a browserului nostru mobil, ci și că literalmente permitem miliarde de persoane să participe la revoluția aplicațiilor mobile ".

BOLT este un browser asistat de server, care sa dovedit a avea cea mai corectă redare a paginilor de pe orice browser mobil din clasa sa, primind un 100% perfect în testul de redare a paginilor Acid3. Folosind aceeași tehnologie de cloud computing pentru a sprijini aplicațiile Web, BOLT oferă o funcționalitate sporită spectrului larg de dispozitive pe care BOLT le execută deja, chiar și celor mai elementare telefoane mobile.

La lansare, Bitstream va avea un set inițial de aplicații eșantion disponibile în Beta Widget Gallery. Aplicațiile Web BOLT sunt scrise ca widget-uri standard W3C (www.w3.org/TR/widgets/), un standard cu o largă asistență din partea industriei.

Bitstream va prezenta noua sa versiune de BOLT către producătorii de echipamente originale și transportatorii de la Mobile World Congress din Barcelona, ​​în perioada 15 februarie - 18 februarie, în standul 1A70.

Despre BOLT
Bold browserul mobil BOLT are cea mai fidelă redare a paginilor web ale oricărui browser din clasa sa. Acest browser mobil rapid afișează rapid și precis paginile web pe telefoane mobile la fel cum ar apărea pe computerele desktop. BOLT este singurul browser pentru telefoane mobile de toate tipurile pentru a suporta streaming video de pe site-uri populare de partajare media, cum ar fi YouTube și MySpace. Pe baza aceluiași motor de redare WebKit utilizat de browserele Chrome Safari și Android, BOLT este compatibil cu majoritatea celor 4 miliarde de telefoane mobile din lume. BOLT dispune de un mod de vizionare cu ecran partajat patentat, comenzi rapide intuitive pentru tastatură și funcție de copiere / paste și oferă o experiență de navigare mobilă prietenoasă și ușor de utilizat pentru telefoane mobile la același nivel. Descărcați gratuit BOLT la //boltbrowser.com - Internetul mobil nu a mai arătat niciodată acest lucru pe telefon.

Despre Bitstream
Bitstream Inc. dezvoltă tehnologii software și aplicații pentru industria grafică și comunicațiile mobile. Fonturile și tehnologiile de fonturi premiate de Bitstream permit producătorilor de dispozitive și dezvoltatorilor de aplicații să reproducă textul de cea mai bună calitate în orice limbă, pe orice dispozitiv, la orice rezoluție. Compania MyFonts este cel mai important furnizor de fonturi pentru consumatori din lume. Bitstream Pageflex marca Bitstream le permite comercianților să producă cu ușurință comunicări personalizate în format tipărit, email și online. Oferta cea mai recentă a companiei este browserul mobil BOLT, care a fost instalat de milioane de utilizatori la nivel mondial de la lansarea sa în februarie 2009. Pentru mai multe informații, vizitați www.bitstream.com.

Browserul web mobil BOLT tocmai sa îmbunătățit. Și ați auzit-o mai întâi de la MobilityNigeria.

De asemenea, citiți: Nokia N8 - Noul Testament al Symbian pentru eficiența resurselor?
Recomandat
Lasă Un Comentariu