Principal » general » De ce ar trebui să actualizați firmware-ul telefonului mobil

De ce ar trebui să actualizați firmware-ul telefonului mobil

general : De ce ar trebui să actualizați firmware-ul telefonului mobil

Am fost implicat într-o conversație pe Twitter în care cineva a menționat că a fugit în 5 sau 6 utilizatori Nokia N8, cu dispozitivele lor aflate încă pe firmware-ul PR1 sau 1.2. Am menționat, de asemenea, că utilizatorul mediu BlackBerry aici, în Nigeria, nu instalează nicio aplicație pe lângă cele care vin cu telefonul, actualizând aplicațiile, ca să nu mai vorbim de actualizarea firmware-ului dispozitivelor. Dovezile din fața mea spun același lucru este valabil și pentru majoritatea utilizatorilor iOS și Android.

În opinia mea, producătorii de dispozitive și dezvoltatorii de sisteme de operare ar trebui să facă notificările de actualizare a aplicațiilor și a firmware-ului mai intruzive sau în fața dvs. Și ar trebui să fie total OTA. Nimeni nu ar trebui să aibă vreodată să conecteze un telefon mobil la PC pentru a-l actualiza în această zi și vârstă .

Deci, de ce ar trebui să vă deranjezi vreodată să vă actualizați telefonul mobil? Nu povesti lungi.

Una, unele dintre reclamațiile pe care le aveți despre mobilul dvs. au fost rezolvate prin intermediul firmware-ului mai nou. Actualizați-vă și problemele dispăreau.

Două, unele funcții și funcții noi pot fi disponibile prin intermediul firmware-ului mai nou. Actualizați pentru a vă bucura de aceste caracteristici.

Trei, mai nou firmware pot aduce telefonul răcoros, fantezist. Noi geeks numesc-o bomboane ochi. Cu alte cuvinte, totul arată mai bine. Faceți upgrade și vă puteți îndrăgosti din nou de modul în care arată interfața de utilizator a telefonului mobil.

Exemple
Am purta trei telefoane cu mine in aceste zile - Nokias N8 si N9, si un BlackBerry 9300 Curve 3G.

Mi-am actualizat N8-ul pentru a vă bucura de noile avantaje ale lui Anna și, de asemenea, l-am simțit neoficial pentru a vă bucura de beneficiile Symbian Belle (care va fi lansat oficial în curând). Belle este o fiară complet diferită și, ca rezultat, N8-ul meu este un dispozitiv diferit de ceea ce era.

De asemenea, citiți: Toate aceste smartphone-uri doresc să fie ca iPhone

N8 este atât de diferit, încât nu-l pot lăsa acasă în timp ce am N9 cu mine, așa că am și eu amândouă.

De asemenea, am actualizat firmware-ul Curve 3G de la BlackBerry OS5 la OS6, iar îmbunătățirile sunt superbe. Mulțumim lui Dumnezeu pentru actualizările firmware-ului.

Cum să
Instalați software-ul PC-ului dispozitivului în sistem, conectați dispozitivul și faceți clic pe meniu pentru a verifica dacă există actualizări disponibile. Dacă unul este disponibil și aveți o conexiune rapidă la Internet, ar trebui să faceți acest lucru în câteva minute (cu excepția faptului că actualizați un dispozitiv iOS, caz în care vizionați un film în timp ce actualizarea este descărcată).

Ați actualizat telefonul mobil? Este mai bine dispozitivul dvs. după actualizare? Dacă nu, mergi să termini acum.

Recomandat
Lasă Un Comentariu