Principal » general » De ce ar trebui să stați departe de dispozitive cu porturi personalizate de conectivitate

De ce ar trebui să stați departe de dispozitive cu porturi personalizate de conectivitate

general : De ce ar trebui să stați departe de dispozitive cu porturi personalizate de conectivitate

Smartphone-urile și tabletele sunt livrate cu porturi micro-USB standard și cabluri în aceste zile. Acestea sunt accesorii standard universale, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate pe toate celelalte dispozitive. Acest lucru face doar pentru comoditate.

Cu toate acestea, câteva branduri nebun hatter se potrivesc dispozitivele lor cu porturi personalizate. Astfel, aceste dispozitive pot fi conectate numai cu cabluri de la producătorul sau marca particulară. E de rahat.

Vedeți, dacă vă uitați cablul la domiciliu, este posibil să fiți încurcați pentru o zi. Dacă cablul se deteriorează, din nou, sunteți înșurubați. În cazul în care cablul dvs. este furat, din nou sunteți ... da; îl înțelegi.

În ambele situații de mai sus, dacă nu se întâmplă să fie cineva din jurul dvs. cu acel cablu special, nu puteți să încărcați dispozitivul sau să îl utilizați ca dispozitiv de stocare în masă. Este frustrare.

Dacă vă place confortul dvs. și trebuie să puteți selecta orice cablu USB disponibil pentru încărcare sau pentru transferul de fișiere către / de pe dispozitivul dvs. mobil, rămâneți departe de porturile personalizate de conectivitate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu