Principal » general » De ce este posibil să aveți nevoie de un dispozitiv de tabletare

De ce este posibil să aveți nevoie de un dispozitiv de tabletare

general : De ce este posibil să aveți nevoie de un dispozitiv de tabletare

Dacă nu intenționați să obțineți un computer Tablet pentru dvs., dintr-un motiv sau altul, este posibil să trebuiască să vă uitați a doua oară și mai mult la acest gen din ce în ce mai popular de dispozitive mobile de calcul. Da, nu sunt încă acolo în ceea ce privește apropierea de maturitatea, versatilitatea și funcționalitatea oferite de Computerele personale tradiționale, dar veți fi de acord cu mine că au parcurs un drum lung și că pot fi mai buni de aici.

Avantajul Tablet
Iată punctele mele personale despre ceea ce am ajuns să consider ca fiind avantajul Tablet. Ei sunt atrași de faptul că au folosit Samsung Galaxy Tab pentru o vreme.

1. Avantajele întotdeauna: Majoritatea utilizatorilor calculatorului tradițional au oprit-o când nu se află în uz. Pe de altă parte, Tablet-ul este lăsat în permanență dacă îl folosim sau nu. Deci, dacă trebuie să iau rapid o notă de o idee, Tablet-ul meu este întotdeauna gata pentru sarcină. De asemenea, pentru că nu trebuie să pornesc Tablet-ul de fiecare dată când trebuie să-l folosesc, pot accesa mai rapid internetul decât pe computerul obișnuit.

2. Portabilitate: În timp ce Tableta este mai mare și mai mare decât smartphone-ul, este de obicei mai ușoară și, în cazul meu, este mai mică decât PC-ul mediu. Prin urmare, fiind un dispozitiv mai portabil decât cel tradițional. S-ar putea adăuga, de asemenea, că încărcătorul de tablete sunt mai portabile decât cele ale laptop-urilor, făcându-le mult mai ușor de purtat. De asemenea, se simt mai confortabil de utilizat într-un sistem de transport public, de exemplu, decât chiar netbook-urile.

De asemenea, citiți: De ce am spus Nu la chat și mesaje pe Facebook

3. Productivitate: Aici este locul în care Tablet are un avantaj față de smartphone. Dimensiunea ecranului tabletei face sarcini precum navigarea pe Internet, vizionarea clipurilor video și citirea cărților electronice mult mai plăcute decât pe telefonul smartphone. Un exemplu clasic al acestui fapt a fost efectuat aici la biroul de mobilitate din Nigeria. Am trimis același fișier PDF atât la Nokia N8, cât și la fila Samsung Galaxy. Când fișierul a fost deschis pe ambele dispozitive, Tablet-ul a gestionat-o mai bine și a dat o experiență mai bună decât pe Nokia N8. De fapt, trebuie să spun că a fost o durere pentru a vedea fișierul de pe N8. Am avut mai multă distracție în a citi și de a răspunde la e-mailuri pe Tab decât pe orice smartphone pe care l-am folosit vreodată.

4. Durata de viață a bateriei: Durata de viață a bateriei Tabletului, cel puțin cea pe care o folosesc durează mai mult decât cea a laptopului mediu. Durata de viață a acumulatorului a devenit indispensabilă pentru calculatoarele mobile.

5. Creația multimedia în mișcare: Abilitatea de a capta momente, fie în fotografii, fie în filme, este una pe care calculatorul tradițional nu o are și nu o va primi și una care va continua să se îmbunătățească pe Tablet. În aceste zile de social media, capacitatea de a crea media în mișcare este foarte critică.

Calculatorul Tablet va câștiga cu siguranță popularitate în acest an, pe măsură ce mulți producători se află pe bandwagon, dar întrebarea care trebuie întrebată este dacă veți primi sau nu unul?

De asemenea, citiți: Cumpărați și vindeți sigur pe Piața SMS
Recomandat
Lasă Un Comentariu