Principal » general » De ce nu există nici un Killer iPad

De ce nu există nici un Killer iPad

general : De ce nu există nici un Killer iPad

De fiecare dată când este anunțat un nou comprimat sau când începe să apară speculații, cuvântul "Killerul iPad" se aruncă în jurul valorii de mult. Totuși, nici un comprimat nu a trăit până la acel nume. Vreau să dau câteva motive simple pentru care cred că este așa.

Concursul intern
Puteți numi o cursă înainte de cursa, dar cele mai multe tablete Android trebuie să concureze cu alte tablete Android înainte de a începe chiar să concureze împotriva iPad-ului. Cred că asta face ca frontul împotriva iPad-ului să fie diluat sau fragmentat - sau orice vreți să-l numiți.

Desigur, acest lucru este într-un fel bun pentru consumatorul care are mai multe opțiuni. Totuși, la sfârșitul zilei, dacă simțiți o experiență incompletă fie pe frontul software, fie pe frontul hardware.

Peste / Sub recomandate
Știm cu toții că bucuria utilizării sistemului de operare Android este că puteți obține dispozitive la aproape orice punct de preț. Acesta este un avantaj și un dezavantaj. Dacă cheltuiți bani pe un dispozitiv bugetat, veți ajunge la un dispozitiv semi-bun sau la un dispozitiv bine dacă aveți noroc. Dar, împreună cu reducerea prețurilor va fi, de asemenea, o caracteristică semnificativă tăiat, de asemenea.

Dacă aveți banii pentru o tabletă de ultimă oră, veți obține atât de multe caracteristici și atât de puține aplicații pentru a utiliza hardware-ul la care se mândrește producătorul. Un alt motiv pentru care cei mai mulți producători de tablete de înaltă calitate pierd de la iPad este în mare măsură din cauza disponibilității multor aplicații. Există, de asemenea, problema de puncte de preț similare sau chiar mai mari la iPad.

De asemenea, citiți: Creați pentru Milioane de Concurs extins până la 1 noiembrie 2011

Accesorii
Utilizatorii iPad sunt răsfățați pentru alegere atunci când vine vorba de accesorii. Acestea variază de la capace inteligente la stylus-uri și tastaturi externe. Da, știu că unele tablete Android au și accesorii, dar nu sunt la fel de variate ca iPad-ul.

Concluzie
Acestea sunt câteva motive pentru care cred că nu există nici un "Killer iPad". Nu susțin că nu există alte tablete care să vină cu hardware mai bun. Argumentul meu este că ei nu pot ucide iPad-ul în aspectele pe care le prosperă cel mai mult.

Cea mai apropiată competiție din tabăra Android este Kindle Fire. Acesta rulează o versiune greu de piele de Android și este controlat îndeaproape într-un mod de Amazon.

Tu ce crezi?

Recomandat
Lasă Un Comentariu