Principal » general » De ce Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G este la un an mai târziu

De ce Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G este la un an mai târziu

general : De ce Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G este la un an mai târziu

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G a intrat pe piață în martie 2014. Asta este puțin peste un an în urmă. Am primit-o ca un cadou în decembrie 2014. Acesta rulează Android 4.4 KitKat și este alimentat de două procesoare quad-core. Nu; nu este exact un dispozitiv corespunzător octa-core. Ceea ce are două procesoare quad-core: unul este un Cortex A-15 de 1, 9 GHz, iar celălalt un Cortex A-7 de 1, 3 GHz. În plus, are 3G de RAM. Citește ca un dispozitiv puternic, chiar și de specificațiile de astăzi.

Cu toate acestea, Note Pro se simte extrem de lent în utilizare astăzi, mai ales atunci când unul este multitasking sau rulează aplicații grafice grafice.

Are un afișaj mai mare decât majoritatea dispozitivelor mobile. E un punct. Impingând 2560 x 1600 pixeli, în special pentru aplicațiile grafice intense, este o mulțime de lucruri.

Suspecții
În primul rând, Note Pro este alimentat de chipset-ul propriu Exynos, care este mai lent decât omologul Qualcomm Snapdragon. Bănuiesc că unele dintre problemele de performanță provin de aici. În al doilea rând, unitatea de procesare grafică MaliT628 este un alt posibil vinovat. Am menționat mai devreme cum funcționează performanța printr-o lovitură cu aplicații grafice intensive. De fapt, aici cred că problema principală este. Din păcate, nu se poate face nimic pentru a remedia acest lucru.

Tableta de 3 GB de memorie RAM este mai mult decât adecvată pentru multitasking-ul neted, deci fie chipset-ul Exynos, fie GPU-ul Mali care aruncă mingea. Desigur, ar fi bine dacă o actualizare Lollipop va fi disponibilă pentru Note Pro 12.2. Acest lucru ar trebui să îmbunătățească performanța un pic.

Cu toate acestea, sunetul difuzoarelor stereo este fantastic până în prezent. Ecranul este ascuțit și luminos. După cum vă puteți imagina, un sunet fantastic și un ecran mare, clar, vizionarea videoclipului este o experiență minunată. Da; Samsung Galaxy Note Pro 12.2 încă înregistrează un nivel ridicat în aceste departamente.

De asemenea, citiți: 60.000 Xiaomi Redmi 1s vândute în 13.9 secunde
Recomandat
Lasă Un Comentariu