Principal » general » De ce vreau o tabletă 3G Android

De ce vreau o tabletă 3G Android

general : De ce vreau o tabletă 3G Android

Vreau o tabletă 3G Android. Da; Am deja o tabletă, o tabletă numai pentru WiFi. Acesta este BlackBerry PlayBook - și este un instrument fantastic de lucru și de redare. Numai că acum vreau să aibă un slot pentru SIM. Vedeți, trebuie să partajez internetul mobil pe smartphone-ul meu prin hotspot pentru a putea lucra online pe PlayBook. Acest lucru înseamnă că ambele dispozitive se epuizează foarte repede. PlayBook-ul îmi dă libertatea pe care o doresc pe un dispozitiv mobil, dar lipsa unui slot pentru SIM și problemele legate de el vin de la mine.

De asemenea, am deținut două iPad - versiunile 1 și 2. Amândouă au fost activate de SIM. Ambele au fost dispozitive bune, dar nu pot trăi cu restricțiile atât pentru iOS, cât și pentru iPad-urile. Foarte frustrant pentru mine.

O tabletă 3G Android va avea grijă de toate problemele de mai sus. Când lucrez online pe tableta mea, smartphone-ul meu se odihnește și își păstrează puterea. Asigurarea faptului că tableta rulează Android ar însemna să ai acea libertate pe care o doresc și eu. Libertatea de a conecta tableta mea la un PC și de a copia fișiere în întreaga. Libertatea de a face multitasking în mod corespunzător. Libertatea de a vă bucura de capacitățile Bluetooth complete.

Dar mai presus de toate, bateria telefonului meu nu trebuie să se stingă la fel de repede ca în prezent.

Am deținut o serie de smartphone-uri Android - paisprezece (14) pentru a fi precise - și nu un singur comprimat pe acea platformă. Este cu siguranță timpul să încercați o tabletă Android. O tabletă 3G Android.

Recomandat
Lasă Un Comentariu