Principal » general » De ce îmi iubesc încă Nokia

De ce îmi iubesc încă Nokia

general : De ce îmi iubesc încă Nokia

Astăzi a plouat pisici și câini la Ikeja și am fost prinși în aer liber. O stație de alimentare era locul meu de refugiu de la dusuri. După un timp, a apărut un vânt și a început să trimită ploaia la cei de sub adăpostul stației. Trebuia să mă mișc. În plus, am avut întâlniri pentru a vă întâlni. A trebuit, de asemenea, să fac un apel telefonic urgent cu privire la una dintre aceste numiri.

Când am trecut drumul în căutarea unui adăpost proaspăt, am scos telefonul de rezervă, un telefon Nokia 1616. Nu a existat nici o ezitare. Chiar în ploaie, nu am făcut decât unul, dar două apeluri telefonice, înainte să-l întorc la siguranța relativă a buzunarului meu.

Că telefoanele Nokia sunt robuste nu mai sunt știri, dar asta a fost unul care mi-a uimit chiar și eu. Samsung Galaxy S mi-a fost speriat în buzunar în tot acest timp și nu puteam nici măcar să îndrăznesc să gândesc să-l aduc în torentul greu.

Încă mai cred că Nokia face cele mai bune telefoane bugetare acolo. Acesta a fost un exemplu clar de ce îmi place Nokia.

Recomandat
Lasă Un Comentariu