Principal » general » De ce aș putea să primesc un dispozitiv BlackBerry

De ce aș putea să primesc un dispozitiv BlackBerry

general : De ce aș putea să primesc un dispozitiv BlackBerry

Recent am verificat cronologia mea pe Twitter câteva zile în urmă când am dat peste o discuție a dlui Mobility despre Etisalat și Airtel oferind nelimitat planuri de date pentru dispozitivele lor Blackberry.

Vedeți că sunt un consumator de date foarte greu și că ard prin planuri de date care este inițial înscris pentru o lună în săptămâni, chiar și câteva zile.

Apoi am continuat să urmăresc discuția și am aflat că poate exista o posibilitate ca legarea la dispozitive precum laptopurile să nu atragă taxe suplimentare și am început să mă interesează.

Sunt un utilizator avid Android si imi place foarte mult intregul concept si implementare a sistemului de operare in ansamblu si gandul de a-mi folosi un BlackBerry ma va respinge intr-o zi obisnuita.

Vezi, nu urăsc sistemul de operare Blackberry. De fapt, am admirat într-adevăr modul în care au ajuns până acum, având în vedere că au evoluat de la a face paginile înapoi în acea zi. Un alt aspect care mă face să respect Blackberry este integrarea rețelei sociale și modul în care acestea sunt în măsură să furnizeze întreprinderi ca de securitate pe un telefon mobil.

Toate faptele deoparte, într-o singură etapă a vieții mele, declarase că nu vreau să fiu prins mort cu un BlackBerry, pentru că nu a fost făcut pentru mine.

Dar cred ca va trebui sa inghit pastila Blackberry pentru ca asta arata ca cea mai buna alternativa la a avea date nelimitate si o retea rapida combinata intr-un pachet ieftin, atat economic, cat si valoros pentru bani (Daca serviciul functioneaza ).

În cele din urmă, cineva știe cât de mult costă Blackberry 8520?

Recomandat
Lasă Un Comentariu