Principal » general » De ce nu pot să rămân cu Symbian până la sfârșitul anului

De ce nu pot să rămân cu Symbian până la sfârșitul anului

general : De ce nu pot să rămân cu Symbian până la sfârșitul anului

În prealabil: când veți fi tentați să spuneți: " Dar telefonul " Așa-și-așa "face același lucru ca și telefonul respectiv ", vă rugăm să rezistați temerii. Până când nu ați folosit de fapt un dispozitiv / platformă în același mod după cum a fost descris de cineva, nu știți dacă lucrurile sunt sau nu patrate. Gluma ar putea fi doar pe tine.

Au existat atât de multe zgomote despre Android și dispozitivele care rulează pe acea platformă. De recent, Dayo și cu mine am fost oportun să folosim intens două dispozitive Android - Galaxy Tab și HTC Desire HD.

Pe hârtie și la prima apariție, nu pare să existe nicio incompetență din partea acestor dispozitive. Asta a fost până când am lucrat cu ei.

Atașarea fișierelor la e-mail
Galaxy Tab nu a putut atașa un fișier PDF de 19MB într-o corespondență de ieșire. A continuat să răspundă că dimensiunea fișierului a depășit limita maximă.

Ciudat, dar Desire HD a manipulat același fișier fără probleme. De ce disparitatea de performanță în două dispozitive care rulează Android v2.2?

De asemenea, deoarece tabletele sunt împinse ca înlocuitori de netbook pentru anumite categorii de utilizatori, de ce o astfel de limitare prostească? De asemenea, s-ar fi așteptat ca Desire HD să aibă această limitare, dacă nu, și nu Tab.

Trebuie să spun că Nokia N8 - pe scară largă malign ca "underpowered și datat" - nu a avut probleme cu atașamente de e-mail de orice dimensiune pe care le-am aruncat vreodată la ea?

Copierea textului în e-mail
Am primit o corespondență și a trebuit să copiem o parte din ea pentru a le lipi în altă parte. Pentru viata celor doi, Galaxy Tab ne-a oferit nici o optiune de a copia textul de care aveam nevoie.

De asemenea, citiți: Cumpărați un telefon Nokia Dual SIM; Câștigă două mașini!

În timp ce Desire HD ne-a permis să copiem textul în secțiunea de editare a textului, opțiunea nu exista în corpul e-mailurilor redirecționate.

Într-un singur caz, a trebuit să aflu Nokia N8 cu operare Symbian pentru a prelua poșta, pentru a copia secțiunea necesară și pentru a lipi pe site-ul web necesar, apoi încărcați site-ul pe Desire HD pentru a finaliza editarea. Duh.

Scuzați-mă, dar de ce ar trebui să avem în mâinile noastre două dispozitive Android 2.2 super-duper și vreodată trebuie să căutăm altceva pentru a putea copia textul dintr-un e-mail transmis?

Da; Android are copy-and-paste, dar cu siguranță nu în modul superb în care este integrat pe Symbian sau chiar pe BlackBerry. Nu am avut o situație în care nu am putut copia text pe un dispozitiv BlackBerry.

Asa de…
Până la data, nici o platformă mobilă nu satisface nevoile mele de calcul mobile, cum ar fi Symbian. Dacă vroiam o interfață de utilizator superbă fără funcționalități sau funcții de nof de noroc, mi-aș da banii pentru un dispozitiv WindowsPhone. În opinia mea, este cel mai bun interfață mobilă de acolo deocamdată. Dar dacă vreau dispozitive care fac tot ce am nevoie, platforma logică este Symbian. În acest sens, iOS nu-l taie pentru mine. Android nu are nici unul. În timp ce BlackBerry (cel puțin Torch 9800) face acest lucru, BIS nesigure de la furnizorii noștri de rețea pur și simplu nu înseamnă nimic bun.

PS: Mă întreb mereu; BIS este un serviciu centrat pe afaceri. De ce rețelele noastre nu pot furniza felul de fiabilitate pe care utilizatorii de afaceri au nevoie?

Versatilitatea Symbian-ului mă va face să mă modernizez la Nokia E7 de îndată ce va ajunge pe țărmurile noastre. Ecranul de 4, 0 inch și tastatura QWERTY sunt atracții puternice pentru mine. Și este probabil să îmi dau în mod continuu votul Symbian până când alte platforme se vor întâlni în termeni de versatilitate sau până când Symbian va fi certificat mort.

De asemenea, citiți: Exportați fișierele pe cardul SD în noua actualizare Dropbox pentru Android
Recomandat
Lasă Un Comentariu