Principal » general » De ce sunt încântat de lumea mobilă la momentul respectiv

De ce sunt încântat de lumea mobilă la momentul respectiv

general : De ce sunt încântat de lumea mobilă la momentul respectiv

Sunt un fan Android tare, care, recent, a gustat ceea ce credeam că ar fi fructul amar când am un dispozitiv Blackberry. Dar am fost dovedit greșit. Obișnuiam să resping Blackberry cu un val rapid al mâinii mele. De ce aș vrea vreodată să folosesc sau chiar să mă gândesc să folosesc una ?, mă obișnuisem să mă întreb.

Rapid înainte pentru azi și telefonul meu BlackBerry sa integrat frumos în viața mea de zi cu zi. Mesajele mele, rețelele sociale și apelurile ocazionale fac apel la toate lucrurile fără probleme și, într-o oarecare măsură, mă întreb de ce nu am primit mai devreme decât mai târziu. Această experiență one-on-one mi-a învățat că indiferent cât de mult urăsc ceva, niciodată nu poți să-l cunoști până când nu o încerci și o vei experimenta pentru tine.

De recent, Windows Phone a luat locul BlackBerry ca sistem de operare mobil pe care nu-mi place (nu-l urăsc). Ei bine, poate nu Windows Phone în sine, ci Nokia Lumia Series. Da, știu că aș putea folosi unul mâine și apoi mi-aș schimba poziția, dar vă rugăm să lăsați un om să urăască în pace

Recomandat
Lasă Un Comentariu