Principal » general » De ce am refuzat să sări de pe Symbian

De ce am refuzat să sări de pe Symbian

general : De ce am refuzat să sări de pe Symbian

Motivul principal pentru care utilizatorii scot din "platforma de ardere" - dispozitive care funcționează cu Symbian - este interfața unintuitivă.

Comparativ cu celelalte sisteme de operare moderne (OS), experiența Symbian User Experience (UX) nu este la fel de interesantă și productivă. Symbian nu are foarte puține în afară de asta. Symbian este eficientă din punct de vedere al utilizării resurselor, face multitasking bine și, în general, face treaba.

Rețineți că această neintuitivitate se obține în special pe versiunile pre-Belle Symbian - Editor

De multe ori am susținut că, indiferent cât de minunat este o interfață OS sau cât de mult este capabil să fie în afara casetei, vor exista întotdeauna unele pierderi. Aici aplicațiile de la terțe părți acoperă diferența.

Încărcarea unui telefon inteligent în jur, fără a utiliza în întregime puterea aplicațiilor de la terțe părți, este ca o conducere permanentă a unui vehicul utilitar special (SUV) cu motor V8, la o viteză maximă de 40 km / h pe autostrada macadamizată. Doar ceea ce este construit să se ocupe!

Ocazional, am fost tentat să cumpăr un dispozitiv alimentat de iOS / Android (Fruit & Robot). La urma urmei, soiul este condimentul vieții. Dar acea ispită este de obicei momentană. Am sfarsit sa ma intrebam, ce UX poate Fruit & Robot sa furnizeze ca dispozitivul meu touchscreen bazat pe Symbian nu poate?

Încă mă lupt să descopăr asta. Dimpotrivă, există o anumită funcționalitate disponibilă pe Symbian că lipsa Fruit & Robot? Știu câteva.

Folosesc mercenari (aplicații terțe părți) pentru a-mi suprasolicita Nokia 7300 de vârstă Symbian-powered (s60 versiunea a 5-a). Folosind aceste funcții, nu am putut justifica faptul că nu am crezut în Symbian.

Există activități pe care le performăm frecvent pe dispozitivele noastre. Aceste activități ar trebui să fie accesibile din orice aplicație. Încerc să evidențiez câteva aplicații elegante pe care le folosesc pe telefonul meu Nokia 5800 pentru a-mi îmbunătăți experiența de utilizare și pentru a imita sistemele Fruit & Robot. Acest lucru nu este exhaustiv.

De asemenea, citiți: Andy Ameh lansează setul cu cască stereo Nokia Purity HD de Monster (Mobility GiveAway)

Cu "DzSoft SettingBar" instalat, pot trage în jos din partea de sus a ecranului. Apare un ecran care permite următoarele activități:
- Configurați setările profilului
- activați modul silențios și offline,
- setați setarea bluetooth,
- Reglați direct luminozitatea ecranului,
- Angajați WLAN,
- jonglează controalele muzicii
- afișați ora curentă și starea bateriei.

Bara de setări

Mai interesant este faptul că pot specifica maxim cinci (5) aplicații / funcții care pot fi invocate în orice moment - de pe orice ecran.

Pe dispozitivul meu, am setat aceste 5 sloturi pentru:
- 'Ecranul de start',
- "Setări";
- "Mesaje",
- 'Contacte'
- "PhoneRotate" (permite schimbarea orientării ecranului telefonului - în orice moment - fără a porni senzorul de orientare, care alimentează bateria)

5 CEL MAI MULTE
Desigur, probabil că vă gândiți: doar cinci sloturi pentru aplicații? Asta nu este adecvat! Introduceți meniul "SmartPhoneWare Instant".

Meniul instantaneu

Aplicațiile pe care le-am atribuit "InstantMenu" sunt următoarele: MsDict Viewer - (aplicație multi_dictionary de la MobiSystems Inc).

Proiectul Kylom (cerere de contur).

EpocWare "Handy Calendar" (întâlniri, mementouri, etc).

Sticky Notes - stick-uri electronice omniprezente.

Pentru a încânta mai mult accesibilitatea instantanee la aplicațiile mele de telefon, utilizez JBak TaskMan.

Jbak Taskmanager

Ultimul software pe care îl folosesc este QuickLaunch lui Usanov-Kornilov Nikolay. Această aplicație vă permite să specificați cinci (5) pictograme de aplicații care se afișează pe ecranul dvs. tactil - în mod obișnuit oricând, oriunde.

Aplicațiile pe care le-am atribuit QuickLaunch sunt:

- UC Mobile Browser (surprins?)
- LonelyCatGames X-plorer
- Opera Mini - mai bine cunoscut decât "banii"!
- Quick Office - o aplicație de birou versatilă

Blocarea se face ușor
Adesea trebuie să ne (blocăm) dispozitivul de mai multe ori pe parcursul zilei. Am evitat să folosesc oricare dintre tastele fizice de pe telefonul meu Nokia 5800 - în cele din urmă vor eșua. Prefer să folosesc soluții software în schimb.

Citește și: Video: De ce să-i propui în public poate fi o idee rea

Aparatele foto, powerOff, (Un) Blocare, Apelare (Verde), Terminare (Roșu) și Meniu (alb) au fost permanent în concediu pe dispozitivul meu. Nu le folosesc (nu vă amintesc de Nokia N9 fără butoane?).

Aplicația "dzSoft DzLock" oferă o varietate de metode de (ne) blocare a telefonului. Glisați, conectați senzorul de proximitate, acoperiți senzorul timp de 3 secunde - sunt exemple. Puteți să (blocați) oricând, de la
oriunde.

Îi îndemn pe cei care cheltuiesc bani buni pe smartphone-uri pentru a obține o bună returnare a investiției lor (ROI), folosind software-ul care scoate puterea dispozitivului.

Folosești într-adevăr smartphone-ul ăsta?

Deci, stii de ce Symbian ma are de la Jugular, si nu ma plang!

Dacă credeți că "lipsesc ceva", vă rugăm să elaborați!

Recomandat
Lasă Un Comentariu