Principal » general » De ce am cumpărat un BlackBerry

De ce am cumpărat un BlackBerry

general : De ce am cumpărat un BlackBerry

Acum două săptămâni, m-am dus și am luat un dispozitiv Blackberry; o curbă 9320 să fie precisă. Eu, un fan de auto-proclamație pentru BlackBerry; oh agonie!

Pentru inceput, niciodata nu m-am gandit vreodata ca voi avea vreodata un dispozitiv BlackBerry. Vreodată! Principalul motiv pentru care mi-a venit a fost că am vrut să mă familiarizez cu modul în care funcționează dispozitivele Blackberry, având în vedere faptul că știu foarte puțin despre platformă.

Din cauza limitelor bugetare, am primit un 9320 (pe imagine) care rulează Blackberry OS 7.1. Are caracteristici distincte, cum ar fi un radio, un buton dedicat BBM și un alt buton dedicat camerei, deși puteți schimba funcționalitatea ambelor opțiuni.

În timp ce motivul meu principal pentru a obține a fost să mă informez cu privire la sistemul de operare Blackberry în general, un alt motiv a fost din cauza capacului de date nelimitat care subscrie la serviciul de internet Etisalat Blackberry oferă. Oh, există și atracția grupului Mobilty Blackberry (unde am fost făcut să mă simt ca un superstar când m-am alăturat).

Toate astea, în timp ce am urât ceva Blackberry, așa că m-am hotărât că vreau să știu cum era verde din partea Berry.

După ce am folosit Blackberry meu timp de 2 săptămâni complete, am venit cu unele argumente pro și contra. De asemenea, am luat în considerare faptul că dispozitivul meu este low end, așadar dacă utilizați un model Blackberry mai înalt, puteți, de asemenea, să vă dați experiența în secțiunea de comentarii de mai jos.

Pro - uri:

 • Întotdeauna conectat
 • Blackberry Messenger
 • Descărcări nelimitate de date (numai Etisalat BIS)
 • Selecție destul de bună de aplicații de bază.
 • Excelent browser web chiar la 2.44 inch
De asemenea, citiți: Revista video Yomi Windows Phone 7.5 Mango

CONS:

 • Afișează ceasul de încărcare la aproape orice interacțiune majoră cu telefonul. De exemplu, Descărcarea unei aplicații arată ceasul de încărcare / blochează telefonul cel puțin patru ori.
 • Telefonul repornește aproape 80% din instalările / eliminările de aplicații.
 • Telefonul se blochează aleatoriu între acțiuni precum multitasking sau comutarea aplicațiilor.
 • Telefonul se blochează intermitent în timp ce o aplicație este descărcată din lumea aplicațiilor BlackBerry.
 • Aplicațiile în lumea aplicațiilor BlackBerry sunt foarte scumpe, prețul mediu fiind de 1, 75 $ - 2 $.
 • Nu există timp de încercare pentru aplicațiile cu plată. Am cumpărat o temă ca un test pentru a vedea dacă aș putea folosi detaliile GTB numai pentru a descoperi că nu a existat nicio încercare / modalitate de returnare a aplicației spre deosebire de Android.

Da; Încă mai am telefonul Blackberry cu mine și, de asemenea, se pare că aș folosi un dispozitiv Blackberry 10 atunci când sosește. De ce intrebi? Ei bine, aici sunt motivele posibile pentru care pot folosi Blackberry 10 când este lansat în cele din urmă anul viitor:

 1. Acesta va putea să ruleze aplicații Android
 2. Va avea BBM desigur
 3. Are un sistem bazat pe toate gesturile, cu un nou interfață utilizator
 4. Sperăm că alte rețele / Etisalat vor continua să ofere date nelimitate despre acesta :-).

CONCLUZIE
Mai urăsc Blackberry după cele două săptămâni cu unul? Desigur ca da. Există prea multe limitări privind generația curentă de dispozitive BlackBerry. Sperăm că RIM va lăsa în sfârșit o lovitură cu BlackBerry 10 și în sfârșit îl pot numi pe Blackberry un telefon pe care îl dețin.

Deci, da, Android este dragostea mea, prima mea doamnă, și bijuteria mea prețioasă. Dar dacă aș purta un alt smartphone, va fi cu siguranță un BlackBerry.

Citiți de asemenea: 6 zile cu Nokia N8 și 5 zile cu Blackberry Bold 2
Recomandat
Lasă Un Comentariu