Principal » general » De ce păstrez Samsung Jet

De ce păstrez Samsung Jet

general : De ce păstrez Samsung Jet

Astăzi, în cursul schimbului de câteva SMS-uri cu brym, unul dintre colaboratorii noștri oficial de pe MobilityNigeria, am menționat că vreau să păstrez Samsung S8003 Jet pe care echipa de mobilitate din Nigeria a revizuit recent. Acest lucru a venit în mod evident ca o surpriză pentru el, deoarece el a răspuns: " Vrei să folosiți Jetul fără o tastatură fizică?

brym mă cunoaște cu claritate: Eu sunt QWERTY - de atâția ani până acum, a fost QWERTY fizică sau bust.

Prima mea încercare de a folosi o tastatură QWERTY de pe ecran a eșuat în aproximativ cincisprezece (15) minute de la preluarea dispozitivului. Acesta a fost Samsung i900 Omnia. De asemenea, am dat o încercare lui Nokia 5800 XpressMusic. În timp ce a fost o experiență mult mai bună decât Omnia, încă nu a fost de până la zero.

Cu o istorie de smartphone-uri cum ar fi Nokia 9210, Nokia 9500, Nokia E61, Palm Treo 700P, Nokia E90 și Sony Ericsson X1, printre altele, ceea ce mă scoate din zona mea de confort în lumea unui non-smartphone și o tastatură QWERTY pe ecran?

Tastatura Samsung Jet pe ecran
Într-o propoziție:

Samsung Jet este singurul non-smartphone pe care l-am folosit vreodată fără a lipsi funcțiile smartphone-urilor, are unul dintre cele mai frumoase și mai sensibile afișări pe telefonul mobil (dacă nu ți se spune, nu vei ști că ecranul nu este capacitiv) și este singurul dispozitiv touchscreen cu o tastatură QWERTY de pe ecran care a lucrat pentru mine până la data.

Este o gura, dar o voi rupe cat mai mult posibil.

1. Afișajul este minunat. La 480 × 800 pixeli, afișajul AMOLED uimitor are cea mai bună rezoluție acolo. Doar pentru a demonstra că nu numai mine, toți cei care au luat orice timp pentru a examina telefonul a comentat pe ecran, chiar dacă nu sunt conștienți de specificațiile sale tehnice.

Nu am facut nici o comparatie cu display-urile iPhone sau Nokia N97, insa Eldar Mutazin sustine ca ecranul Samsung Jet "castiga comparatii cap-to-head cu Nokia N97 si Apple iPhone cu mainile in jos".

Meniul principal Samsung Jet
2. Afișajul este receptiv. Este la fel de receptiv ca un ecran capacitiv, cu beneficiul suplimentar pe care utilizatorul îl poate folosi pentru a interacționa cu acesta - degetul gol, stylusul, creionul, degetul de la mănușă sau un obiect dur. Expunerea capacitivă suferă de a nu fi utilizabilă cu nimic altceva decât cu degetul gol (și Dumnezeu să vă ajute dacă degetele sunt uscate!).

De asemenea, citiți: Fuchsia este un nou sistem de operare pentru smartphone-uri și IoT

3. Tastatura QWERTY de pe ecran este de top-notch. Este singura tastatură virtuală QWERTY pe care am reușit să o scriu cu probleme minime. În ciuda degetelor mele mari, găsesc că pot tasta pe tastatură destul de lung text (e-mailuri și comentarii de pe blog). De asemenea, feedback-ul haptic implementat bine contribuie la îmbunătățirea experienței de scriere.

Desigur, am greșit un pic din când în când, așa cum am făcut și pe fiecare tastatură hardware pe care am folosit-o vreodată. Dar marja de eroare este atât de scăzută încât consider că tastatura virtuală a Jet-ului este o surpriză plăcută.

4. Trimiteți un e-mail. Există un client de e-mail încorporat și o aplicație Exchange ActiveSync. Între aceste două, gestionarea e-mailurilor este bună și e-mailul PUSH (precum și contactele și sincronizarea calendarului) disponibile

5. Excelent Web Browser. Browserul web Dolphin de la Samsung este foarte bun - la fel de bun ca browserul Web Nokia S60, și mai bun în anumite privințe. Are bonusul de a nu fi atât de lent ca Web-ul lui S60. Există suport complet pentru flash și javascript, mai multe pagini (până la 5), ​​zoom cu un deget și o funcție de blocare a anunțurilor.

Browserul Dolphin de la Samsung este mai bun decât cel încorporat în browserul Android, mai bun decât Netfront, și aproape la fel de bun ca Opera Mobile (bate Opera Mobile în suport flash) și iPhone Safari.

Dolphin vă permite de asemenea să salvați imagini, să trimiteți URL-ul curent ca SMS sau e-mail, să aveți un cititor RSS încorporat, să susțineți încărcarea fișierelor și să navigați în siguranță. Pot apela un meniu pentru a deschide ferestre noi prin simpla atingere a unui buton.

6. Muli-tasking. Acest factor este puternic în a face acest lucru un înlocuitor de smartphone pentru mine. Chiar și aplicațiile Java multi-task. Cu toate acestea, Samsung a făcut imposibilă rularea atât a browserului web cât și a camerei foto în același timp. Cauta-ma.

7. Set cuprinzător de caracteristici. Jetul are un set foarte complex de caracteristici (cele mai multe dintre ele funcționând atât de bine încât necesitatea aplicațiilor pentru terțe părți este minimizată). Caracteristica setată pe Jet îmi amintește de ce au fost telefoanele Ericsson ca fiind - valoare incorectă pentru bani.

De asemenea, citiți: BlackBerry OS 7 a anunțat, dispozitive mai vechi nu sunt acceptate

În plus față de funcționalitatea suplimentară, există mici atingeri aici și acolo, care sporesc utilitatea și utilitatea (Symbian și compania pot învăța un lucru sau două de la Samsung și Apple despre interfața cu utilizatorul).

Iată o scurtă descriere a unor caracteristici care nu au fost menționate în recenziile precedente de pe acest site:

Interfața cu utilizatorul este consistentă și are efecte de tranziție frumoase (pe care le puteți dezactiva dacă doriți). Toate meniurile sunt prietenoase cu degetele, deși puteți folosi destul de mult și stiloul, sau orice doriți.

Există derulare kinetică în agenda telefonică, browser web, e-mail, SMS, meniuri și altele. Funcțiile tastelor de volum sunt adaptate pentru orice meniu sau aplicație în care vă aflați, astfel încât tastele să fie utilizate pentru a derula în meniuri, browser, contacte; și ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a regla nivelurile de sunet în music player și alte meniuri.

Playerul muzical se sincronizează automat cu Windows Media Player odată ce telefonul este conectat la PC, iar ilustrațiile despre album și fișiere sunt copiate cu exactitate. Fișierele pot fi sincronizate cu memoriile interne sau amovibile.

Dispozitivul Jet are și funcționalitatea unității flash - și atât discul de 2GB încorporat, cât și cardul de memorie sunt recunoscute de PC și pot fi utilizate pentru stocarea fișierelor. Transferul fișierelor Bluetooth îmi permite să salvez fișierele primite fie în memoria internă, fie în memoria amovibilă.

Este de asemenea încărcător USB pentru sport, mufă audio de 3, 5 mm, funcționalitate TV-out, Bluetooth A2DP și o funcție de blocare a apelurilor încorporate, care îmi permite să pun numere pe o listă de apeluri respinse.

Când afișajul este blocat, utilizând caracteristica Gesture Unlock (Deblocare Gesturi), pot să lansez aplicații, precum și să numesc numere presetate din modul de așteptare scriind alfabetul alocat pe ecran cu degetul.

Calitatea apelurilor este bună, iar Samsung Jet deține semnale slabe, în special zone cu semnal 3G slab. În mod surprinzător, nu am avut de ce să mă tem de viața bateriei, având în vedere procesorul de 800 Mhz, afișajul vibrant de 3, 1 inch și conexiunea 3G activă întotdeauna.

Există, de asemenea, o funcție de apel fals pentru acele momente în care acel vecin sau coleg plictisitor nu va lua un indiciu și va pleca. Dacă vreau, pot chiar să înregistrez vocea mamei mele pentru a fi redată când vine apelul fals, așa că conversația mea falsă pare mai convingătoare.

De asemenea, citiți: obțineți actualizări software mai rapide cu aplicația Infinix Phone Update

Difuzorul Jet este pornit automat când se îndepărtează de pe cap și se așează pe o platformă plat în timpul unui apel. Dacă un apel intră într-un moment nepotrivit, pur și simplu pornesc telefonul pe fața lui pentru a dezactiva soneria.

Difuzorul este mai bun decât cel pe care îl găsiți pe multe dispozitive media-centrice, printre care Nokia 5800 XpressMusic și iPhone 3GS, și la fel de bine cum se obține pe Nokia N95.

Meniul este personalizabil: elementele pot fi mutate și amenajate pentru confortul utilizatorului: pur și simplu atingeți pictograma portocalie din colțul din dreapta sus al meniului și rearanjați, apoi apăsați din nou și ați terminat.

Aveți nevoie de GPS? Jet-ul adaugă A-GPS, care funcționează cu Google Maps preinstalate, deși consider că Google Maps este limitat aici în Nigeria. Garmap și hărțile Ovi sunt mult mai detaliate. GPS-ul încorporat funcționează și cu aplicația de navigație Route66 preinstalată (care este destul de inutilă în mediul nigerian).

Acest articol nu este o revizuire cuprinzătoare, așa că nu am detaliat toate caracteristicile disponibile pe telefon aici, dar dacă Samsung Jet este o indicație a direcției în care rulează sistemul de operare Bada al Samsung, dispozitivele Bada vor fi o lovitură .

De asemenea, rețineți că Jet are limitări, așa cum a fost detaliat în recenziile anterioare de către echipa noastră, dar valoarea pe care o oferă depășește negativ acele negative pentru mine că nu există nici o luptă aici în declararea sa un dispozitiv remarcabil.

Pur și simplu, Jetul este plin de caracteristici și o bucurie de utilizat. La sfârșitul zilei, asta a încheiat tranzacția pentru mine. Sigur că voi păstra Samsung S8003 Jet. Vânzarea este închisă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu