Principal » general » De ce comerțul electronic nu va ucide magazinele de caramida și mortar

De ce comerțul electronic nu va ucide magazinele de caramida și mortar

general : De ce comerțul electronic nu va ucide magazinele de caramida și mortar

Aproape de zi cu zi, văd articole minunate de sondare care detaliază motivele pentru care magazinele de caramida și mortar sunt la fel de bune ca și morții și îngropați. Aceste articole au puncte bune, dar în mod clar nu iau în considerare un factor-cheie pentru natura umană.

Natura umană este foarte fizică. Aceasta înseamnă că, indiferent de confortul unui magazin online, vor exista întotdeauna momente când individul preferă să meargă într-un magazin real și să atingă, să se simtă și să investigheze articole pentru el însuși înainte de a face o achiziție. Luați o situație în care cineva vrea să achiziționeze un telefon, de exemplu. El are un număr de telefoane în vedere și nu este sigur de la care la zero la. El a certat lucrurile până la o mână de opțiuni care sunt specificate în mod similar. Mergând într-un magazin fizic și manipulând sau văzându-i pentru el însuși este o modalitate bună de a face o alegere finală.

De asemenea, uităm unghiul de agrement și social spre cumpărături. Sau cumpărături de ferestre. Uneori, merg în magazine mai mult ca o activitate de agrement decât ca o corvoadă. Mă duc să-mi hrănesc ochii și simțurile în compania prietenilor. Și cine nu știe că cumpărăturile sunt mai distractive atunci când sunt făcute ca activitate de grup?

Acest lucru e-commerce în întregime îmi amintește de natura hilară a tonurilor de activități virtuale de întâlniri care merg în fiecare zi. În timp ce sunteți ocupat de sexting și schimbul de lucruri dulci cu această persoană prin Twitter DM, WhatsApp sau Facebook Chat, ghici - la sfârșitul zilei, este persoana care are acces fizic la el / ea care se bucură de căldură de îmbrățișări, sărutări și restul shebangului. Atât de mult pentru întâlnirile virtuale sau orice altceva am alege să numim aceste lucruri. Ele se pot completa numai, dar niciodată nu vor înlocui complet afacerea reală.

De asemenea, citiți: compatibilitatea 4G LTE: înainte de a cumpăra smartphone-ul 4G

Da; magazinele de cărămizi vor fi afectate de comerțul electronic, însă nimeni nu ar trebui să facă greșeala de a gândi că un eveniment de vârstă e-ice se va întâmpla să-i trimită în era Jurrasic. Ființele umane vor avea întotdeauna nevoie de interacțiuni fizice. Așa suntem noi. În timp ce unele magazine de colț și magazine deparament se vor închide, sigur, va exista suficientă cerere pentru a ține o mână de alții care să funcționeze profitabil.

Magazinele actuale de cărămidă se pot poziționa prin stabilirea unei prezențe online, din care clienții lor pot face cumpărături atunci când este necesar. Poate că ar trebui să-și eficientizeze operațiunile, dar nu trebuie să se teamă că magazinele lor fizice vor fi șterse. Cel puțin, nu toți.

Chiar și operatorii de telecomunicații, care conduc fluxurile "e" și de comerț mobil, continuă să deschidă magazinele de cărămidă și mortar și centrele de clienți. Acesta este un răspuns la natura umană - nevoia de a merge într-o locație, de a sta, de a interacționa și de a trăi. Această nevoie nu va muri niciodată.

Comerțul electronic nu va șterge magazinele fizice, în același fel, întâlnirile online nu vor șterge nopți în brațele unui iubit. La sfârșitul zilei, "e" este doar un compliment pentru tot ceea ce facem. Nu va fi niciodată o înlocuire completă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu