Principal » general » De ce o aplicație de aprovizionare a mulțimii pentru a descoperi infidelitatea este o idee rea

De ce o aplicație de aprovizionare a mulțimii pentru a descoperi infidelitatea este o idee rea

general : De ce o aplicație de aprovizionare a mulțimii pentru a descoperi infidelitatea este o idee rea

Am intrat în știri despre această aplicație care pretinde că te ajută să afli dacă partenerul tău vede altcineva în afară de tine. Am intrat prima data pe WebtrendsNg. S-ar putea suna bine și dandy pentru tine, dar stai în spate și hai să avem o nu deține tete-a-tete barrate despre asta.

Una dintre regulile de bază pe care trebuie să le urmați dacă doriți ca relația dvs. să dureze este să ignori ceea ce terții trebuie să spună despre ceea ce au văzut partenerul tău. "Am văzut unchiul la hotelurile Yaba cu un astfel de babe", et al. Vedeți, aceste informații nu sunt întotdeauna exacte sau livrate cu cele mai bune intenții. Chiar și în cazul în care sunt, în timp ce dovezile pot părea rău, concluzia lor (sau a ta) nu este neapărat corectă.

Să începem cu o declarație din întrebările frecvente despre cum funcționează aplicația:

În centrul sistemului este un motor de căutare. Începeți prin a introduce adresa de e-mail sau numărul de telefon al persoanei pe care o întâlniți sau persoana pe care doriți să o verificați. Apoi căutăm în înregistrările noastre dacă există potriviri. Odată ce găsim o potrivire, vă punem în contact cu ceilalți oameni care cunosc această persoană (fostă soție, fostă iubită sau soț sau amantă actuală). Apoi puteți obține faptele de la prima mână de la acești oameni ca să vă hotărâți.

Prin urmare, această aplicație vă dorește să aveți încredere în ceilalți (uneori străini total) pentru a vă spune ce face partenerul dvs. Sunt singurul care are o problema cu asta?

De asemenea, citiți: Nokia introduce un nou sistem de numire cu 3 cifre

Iată un scenariu care a fost jucat din nou și din nou în istoria omenirii. Esti o femeie si ai o relatie cu acest tipar . O mulțime de alte doamne ar dori să-l aibă pentru ei înșiși. Unii dintre ei au încercat și au eșuat, așa că există "carne de vită" (citită: invidie amară) agățată în aer. Pentru că știți că este foarte dorit (și ești proastă), accesați acest site / aplicație și introduceți numărul său de telefon și / sau adresa de e-mail într-o aplicație de aprovizionare a mulțimii pentru a afla dacă se întâlnește cu altcineva sau a început să semene ovaz sălbatic.

Obțineți feedback de la cinci la șase doamne bestiale, invidioase, care susțin că tipul dvs. se întâlnește cu toți. Aștepta. Care sunt șase până la șapte? Obțineți feedback de la o singură doamnă care susține că tipul dvs. se întâlnește cu ea sau a mâncat din grădina ei. Oricare ar fi concluzia ta, semințele de neîncredere și îndoială au fost semănate în inima ta. Ți-ai pus fericirea pe linie pentru că ești proastă. Mai devreme sau mai târziu, lucrurile se destramă între voi doi, iar doamna disperată se îndreaptă spre inima tipului tău. El devine al ei (sau al altcuiva) și numai pentru că erai proastă. Putem re-scrie scenariul de mai sus de la partea tipului prea. Stupiditatea este în continuare numele jocului.

Citatul de pe site-ul aplicației spune: "Atunci puteți obține faptele de la prima mână de la acești oameni pentru a vă hotărî". Cine verifică și certifică aceste "fapte"? Doar vizitați Twitter pentru a afla cum "faptele" sunt făcute pe un capriciu. De asemenea, mă îndoiesc că o mulțime de oameni vor găsi ușor să-și facă mintea. Feedback-ul de la acest site / aplicație va duce deseori la confuzie.

De asemenea, citiți: Trebuie să înlocuiți afișajul meu Nokia 603

Iată un alt citat de pe site:

Dacă sunteți într-o relație serioasă cu o persoană, puteți folosi Qoqoriqo pentru a spune întregul cuvânt că această persoană este luată. Oamenii care caută partenerul dvs. vor ateriza pe o pagină dedicată în care veți afișa informații despre persoana iubită. Aceasta va descuraja majoritatea concurenților.

Glumești cu mine? Știind că o persoană se află într-o relație serioasă, descurajează cei mai mulți concurenți? Acesta este 2012, oameni. Oamenii știu că ești căsătorit (MARRIED) și încă te lovești oricum. De fapt, în zilele noastre, cu cât sunt mai mulți oameni, cu atât sunt mai de dorit de multe ori. Ți-a spus ceva? Dacă cineva îți găsește partenerul dorit, știind că sunt într-o relație cu tine nu va schimba nimic. Există suficiente dovezi în acest sens.

Oh! Și să nu uităm că această motorizare de căutare înseamnă pur și simplu că oricine este în spatele ei dezvoltă o bază de date imensă de e-mailuri și numere de telefon. Da; și asta.

Un proces

Oricum, mă cunoști pe aventurier. M-am hotărât să fac un cec pentru a afla dacă una dintre multele mele prietene mi-a făcut două. Așa că am introdus numărul ei în căsuța de căutare Qoqoroqo și am primit feedback care a spus: "Nu avem înregistrări încă pe 0023480xxxyyyy încă". Frumos. Nimeni nu știe despre boo-ul meu încă. Nu?

Dar aici este captura. Doar sub acel feedback, am fost încurajat să mă înregistrez pentru a afla ce spune persoana de contact despre ea. Apoi, sub aceasta a fost aceasta:

Dacă sunteți persoana cu acest "e-mail" sau "telefon" și aveți lucruri de ascuns, puneți-vă pe lista albă pentru a fi invizibilă. Începeți la 99 USD / an. Altercați această persoană acum.

Pur și simplu, obiectivul declarat al site-ului / aplicației de a vă ajuta să aflați dacă partenerul dvs. de viață se înșeală pe dvs. este un rahat pur și simplu. Acest site este de fapt dispus să ajute oamenii să-și acopere pista pentru o sumă plăcută. Zău!

De asemenea, citiți: Unele sfaturi privind siguranța în depozitul de nor ar trebui să știți

Ți-am spus că ești prost (citește: foarte stupid) să te bazezi pe o idee atât de chinuitoare, ca să afli dacă partenerul tău te joacă. Vezi tu, dacă partenerul tău a ajuns acolo în fața ta, el / ea ar putea deveni o fantomă pentru doar 99 de dolari pe an.

Acum, unde e MasterCard-ul meu? Am fost un băiat rău și trebuie să fac totul să dispară. Grabă! Du-te și acoperiți-vă traseele la Qoqoriqo.

Recomandat
Lasă Un Comentariu