Principal » general » De ce nu poate un dispozitiv de afaceri să aibă o cameră superbă?

De ce nu poate un dispozitiv de afaceri să aibă o cameră superbă?

general : De ce nu poate un dispozitiv de afaceri să aibă o cameră superbă?

De ani de zile, utilizatorii de telefoane mobile au fost obligați să aleagă între caracteristicile afacerii și caracteristicile media. Un exemplu: dacă doriți un smartphone de afaceri, cumpărați E7; dacă doriți multimedia, obțineți N8.

Scuzați-mă, dar în lumea reală, același tip care face un costum pentru a lucra de dimineață până seara, care se transformă într-un tricou pentru a petrece împreună cu prietenii săi într-o seară de seară.

De ce nu putem avea cele mai bune afaceri și multimedia combinate într-un singur dispozitiv? Totuși, continuăm să vorbim despre convergență. Ei bine, converg deja!

An de an, când merg la vânătoare de telefon, trebuie să mă lupt cu aceste etichete. Dar de ce un E7 nu are o camera cu autofocus si flash Xenon?

De ce dispozitivele BlackBerry nu au camere superbe? De ce trebuie să fim forțați să alegem între nevoile de afaceri și multimedia? Avem nevoie de amândoi, băieți.

QWERTY versus Multimedia?
Bar cu câteva excepții, de ce este faptul că, odată ce un smartphone are o tastatură hardware QWERTY, camera de bord trebuie să scadă o notă din punct de vedere al calității?

Îmi amintesc camera foto superbă a lui Nokia E90 în acea zi. Acesta a fost un smartphone de afaceri cu furie. Acum folosesc E7, iar camera mă ucide. Nu că e rău. Este faptul că este atât de stânga în praf de camera de focalizare automată pe N8. Lipsa autofocusului (și a Xenonului) ma ucide.

EDoF? Autofocus Vă rugăm!
Înțeleg argumentul pentru EDoF și l-am ajutat să explic în trecut. Dar pentru plânsul cu voce tare, este orice producător acolo, având în vedere că mulți directori executivi sunt și entuziaști de fotografie care vor aprecia o cameră de autofocus adecvată pe smartphone-ul lor de afaceri?

De asemenea, citiți: RIM, Adăugați un buton "Like" pentru BlackBerry Messenger

Lăsați EDoF pe smartphone-urile inferioare, domnilor. Oamenii care doresc să cheltuiască pe dispozitive premium pot face cu autofocus.

Renunțați la dicotomie
Pentru Nokia, asta înseamnă că în cea de-a doua veniție (vârsta WindowsPhone), vă rog, vă rog, să eliminați cele două departamente (seria N și seria E) și să ne oferiți telefoane superbe.

În timp ce suntem la el, voi, de la RIM, trebuie să vă așezați și să puneți o dragoste în aparatul dvs. BlackBerry. Puneți niște oameni în joc, domnilor.

Sony Ericsson pare să fi primit mesajul. Telefoanele inteligente (chiar și cele cu tastaturi hardware) împachetează de obicei o cameră bună cu autofocus. Îmi amintesc de Xperia Mini Pro cu dragoste.

Samsung dans în jurul valorii de un pic (imaginați camera Galaxy S fără un fulger, scuzați-mă, dar mulțumit rectificat cu Galaxy S II). Și în timp ce încă mai am abur, ce-i cu cazurile de plastic pentru telefoanele tale premium? Spune ce? Vă rugăm să puneți niște clase în cazurile vă rog! Dacă am de gând să cheltuiesc atât de mult pe dispozitivele de vârf, nu vreau plastic.

HTC ... ați spus HTC? Cu difuzoare cu sunet și sub-par performanță, HTC are un drum lung de parcurs cu multi-media. Următor →!

Apple are o singură gamă de produse și nu înțelege cu înțelepciune cartela de dihotomie. Poate că acesta este unul dintre punctele unice de vânzare ale iPhone-ului (pe lângă alte calități evidente) - când cumperi un iPhone, cumperi un dispozitiv care servește bine atât pentru muncă, cât și pentru joc?

Pentru aproape toți producătorii de acolo, iată sfatul meu - eliminați dihotomia între dispozitivele de afaceri și cele multimedia.

De asemenea, citiți: Un alt raport - iPhone are de 3 ori mai mult decât Android marketshare în SUA

PS: Dacă există vreun geniu care să extragă chirurgical aparatul foto în N8 și să-l integreze într-un E7, sunt dispus să plătesc. Holla!

Recomandat
Lasă Un Comentariu