Principal » general » De ce Blackberry este o lovitură în Nigeria

De ce Blackberry este o lovitură în Nigeria

general : De ce Blackberry este o lovitură în Nigeria

Research In Motion (RIM), producătorii de dispozitive și servicii Blackberry, a deschis recent un birou în Lagos State, Nigeria. În același timp, au deschis și un magazin BlackBerry® de SLOT, care vinde dispozitive autentice BlackBerry și oferă, de asemenea, setări de dispozitive și actualizări de OS în magazin.

Acest lucru a fost determinat de faptul că telefoanele Blackberry au primit, în general, o recepție excelentă de către mulți cumpărători de smartphone-uri din Nigeria. De fapt, un procent mare de utilizatori de BlackBerry din Nigeria de astăzi sunt tinerii și oamenii din rândul persoanelor de vârstă mijlocie. Pe scurt, utilizarea BlackBerry în Nigeria este imensă, iar RIM a recunoscut în sfârșit că prin deschiderea unui birou oficial în Lagos.

Întrebarea care trebuie pusă este însă că modul în care telefoanele Blackberry au obținut un statut premium sau "mare băiat" în Nigeria ?. Cum a reușit să supraviețuiască și chiar să bată alte platforme smartphone precum Android și iOS ?.

Ei bine, motivele sunt foarte simple și voi enumera câteva dintre ele:

 1. ÎNTOTDEAUNA PE CONNECTIVITATE:
  Cred că acesta este motivul pentru care este un hit uriaș în Nigeria. Abilitatea de a putea primi alerte în timp ce se întâmplă este pur și simplu minte.
  Ați putea să comentați un mesaj imediat ce a fost postat a fost un tânăr hit în rândul populației tinere. Presiunea de la egal la egal și dorința de a se simți printre împins mulți adulți tineri să cumpere unul și acest lucru a contribuit în cele din urmă la răspândirea nebuniei Blackberry din întreaga țară.
 2. PUNCT DE PRET:
  Că cele mai multe telefoane Blackberry utilizate astăzi în Nigeria sunt UK sau US utilizate nu este nici o veste. Ca atare, punctele de preț, spre deosebire de dispozitivele noi BlackBerry, sunt negociabile și, prin urmare, mult mai mici, permițând mii să le cumpere în mâinile lor și mai ieftine decât le-ar fi putut face vreodată nou.
 3. CONEXIUNE INTERNET / REȚELE SOCIALE / BBM:
  Prețul mediu pentru un plan de abonament BlackBerry Internet în Nigeria în prezent este de 1500 Naira și care vă oferă acces la rețele sociale, o adresă de e-mail și Blackberry Messenger (BBM). Nu există nici un alt preț smartphone care să rivalizeze că în Nigeria în acest moment și cred că acesta este locul în care telefoanele Blackberry obține apel major de la utilizatori.
De asemenea, citiți: Actualizarea la Windows Office Mobile 2010 pe LG GW550

CONCLUZIE:
În America și în alte părți ale lumii, utilizarea și proprietatea Blackberry au scăzut drastic, deoarece nu au reușit să ofere produse concurente împotriva celor de la Android și iOS. Nu cred că ar trebui să fie fanfară în ceea ce privește RIM deschiderea unui birou în Lagos, deoarece simt că ar fi trebuit să facă acest lucru cu mult timp în urmă. Nigeria este o piață imensă pentru RIM, dar nu simt că sunt cu adevărat serioase despre noi, cel puțin pentru moment.

Spre deosebire de Nigeria, unde infrastructura și implementarea internetului noastre este încă slabă, America și într-o oarecare măsură Europa și Asia au o conectivitate excelentă la internet, astfel încât punctul nr. 3 nu funcționează acolo. RIM se află acum în centrul atenției cu privire la modul în care se vor îndrepta în piața deja aglomerată a smartphone-urilor când vor lansa dispozitivele Blackberry 10 anul viitor.

Tu ce crezi? Știți de vreun alt motiv pentru care dispozitivele Blackberry "au suflat" în Nigeria? Fă comentariu.

Recomandat
Lasă Un Comentariu