Principal » general » De ce Blackberry 10 poate fi un hit

De ce Blackberry 10 poate fi un hit

general : De ce Blackberry 10 poate fi un hit

Recent, la un eveniment de dezvoltatori BlackBerry, RIM (Research In Motion) a lansat dispozitive prototip la aproximativ 2.000 de participanți pentru a demona noua interfață de utilizator Blackberry 10. Interfața este o abatere uriașă de ceea ce suntem obișnuiți să obținem pe Blackberry și are o mulțime de integrare gest care a fost cu adevărat netedă și plăcută.

Utilizarea BlackBerry în America și Canada este în scădere, nu mai este o veste. Ce este știrea este faptul că se descurcă bine în Africa și Asia. RIM nu au reușit să răspundă la iPhone și, ulterior, Android, din toate motivele.

Prototipul dat este un dispozitiv de 4, 2 inch cu o rezoluție a ecranului de 1280 × 768, care utilizează un ecran complet touch screen care pleacă de la tastatura QWERTY marcă comercială care vine cu cele mai multe Blackberries. Au existat înșelări din anumite părți despre lipsa unei tastaturi fizice de către anumiți utilizatori de Blackberry, dar RIM a promis că vor produce dispozitive BB10 cu o tastatură fizică.

În cazul în care RIM o poate face cu Blackberry 10, ei vor putea să se poziționeze ca competitori pentru Android și iOS în America și Europa, adăugând tot mai mulți utilizatori pe continente precum Africa și Asia / Orientul Mijlociu, unde sunt în prezent dominante.

Nu este clar dacă primul val de dispozitive BB10 va fi dispozitive full touch, dar dacă RIM este capabil să facă tranziția fără a-și aliena fanbasele fidele (și până acum pare așa), ar trebui să fie pe drumul spre o revenire.

Recomandat
Lasă Un Comentariu