Principal » general » De ce nu sunt vândute smartphone-urile WindowsPhone?

De ce nu sunt vândute smartphone-urile WindowsPhone?

general : De ce nu sunt vândute smartphone-urile WindowsPhone?

Primul set de telefoane smartphone WindowsPhone a intrat pe piață în octombrie 2010. În ciuda acestui număr de dispozitive de la mai mult de 5 producători, această platformă nu se vinde în mod evident pe piață.

Lipsa de vânzări pare să fi informat energia Microsoft în încercarea Nokia de a prelua WindowsPhone ca platformă primară de smartphone-uri. Gigantul Redmond speră să spună că, cu un producător precum Nokia, care împinge WindowsPhone, platforma are o șansă mai mare de suicid. Acest raționament este valabil și nu se poate decât să spună că are rezultate foarte bune.

Am deținut două dispozitive WindowsPhone și pot să spun tuturor celor cărora le pasă să asculte faptul că sistemul de operare are o interfață de utilizator curată și elegantă. În timp ce setul inițial de caracteristici a fost limitat, prin faptul că îi lipsea o mulțime de funcționalități considerate de altfel pe alte platforme, WindowsPhone a văzut caracteristici suplimentare adăugate la acesta.

Prima actualizare, numită NoDo, a adăugat funcționalitatea de copiere și paste la nivel de sistem, printre alte îmbunătățiri, la OS

Următoarea iterație numită Mango transformă literalmente sistemul de operare în ligile Android și iOS în ceea ce privește funcționalitatea, aducerea multi-tasking și alte câteva îmbunătățiri majore la masă. Mango a fost raportat ca fiind gata și a fost expediat deja producătorilor, astfel încât să putem aștepta la actualizări la dispozitivele existente, precum și la un nou set de dispozitive.

Se pare că WindowsPhone are toate capcanele unui produs excelent - un interfață ușor de utilizat, actualizări rapide cu caracteristici suplimentare și o galaxie a furnizorilor de hardware în spatele acestuia. De ce nu a reușit să prindă pe piață până acum?

De asemenea, citiți: Nokia 215 vă ajută online pentru doar 30 de dolari
Recomandat
Lasă Un Comentariu